enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

AK Parti’nin Samsun adayları bekleniyor

AK Parti’nin Samsun adayları bekleniyor
Samsun Reklam Ajansı
27 Ocak 2024 13:25
A+
A-

CHP’nin Samsun’da 3 ilçe hariç tüm belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından, gözler AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde Samsun‘da her zamankinden farklı bir seçim dönemi yaşanıyor. Her seçim öncesinde adaylarını ilk olarak duyuran AK Parti, bugüne kadar yalnızca Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’ı duyurdu. Genelde AK Parti’den sonra adaylarını açıklayan CHP’de ise İlkadım ve Atakum adaylarının açıklanmasıyla, ismi duyurulmayan yalnızca 3 ilçe belediye başkan adayı kaldı.

İYİ Parti ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 8 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. MHP ise Cumhur İttifakı kapsamında aday çıkaracağı 3 ilçede adaylarını duyurmuştu.

Muhalefet partilerinin adayları sahadaki çalışmalarını sürdürürken, AK Parti’de ise aday adayları sahada.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz daha önce yaptığı açıklamada, “Şubatın ilk haftasının sonunda artık il, ilçe ölçeğinde bütün belediye başkanı adaylarımız belirlenmiş olacak” demişti. AK Parti’nin adaylarını önümüzdeki hafta sonuna kadar açıklayacağı tahmin edilirken, tüm adayların en geç Şubat’ın ilk 10 günü içerisinde kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.