enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Aleyna Tilki’nin Çorum konseri iptal edildi: “Yaratılan baskıya çok üzülüyorum”

Aleyna Tilki’nin Çorum konseri iptal edildi: “Yaratılan baskıya çok üzülüyorum”
Samsun Reklam Ajansı
3 Eylül 2022 13:44
A+
A-

Çorum’daki konseri gericilerin hedef göstermesi sonrası iptal edilen Aleyna Tilki sosyal medyadan duruma tepki gösterdi.

Ülkede konser ve festival yasaklarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Çorum’da 16 Eylül’de düzenlenmesi planlanan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki, Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal’ın kendisini hedef göstermesinin ardından, “Çok üzgünüm.. Aylardır iptal olan işlerime, yaratılan baskıya çok üzülüyorum” dedi.

Tilki, duruma sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ile tepki gösterdi:

“Çok üzgünüm.. Aylardır iptal olan işlerime, yaratılan baskıya çok üzülüyorum” diyerek şu açıklamalarda bulundu: “Çocukluğumdan beri sustuklarımı, yaşadıklarımı sahnede şarkılarımla iyileştirmek yaşamdaki tek yolum.. Benden sahnemi aldığınızda, benim yaşadıklarımı sindirebileceğim bir hayatım olmayacak… Ve beni etrafımdakiler dahil herkes üzüyor. Pandemi zaten çok zor bi dönemken, şuan ülkemizde konser yapmak da o kadar zor ki… Hadi ben konsere ruhen ihtiyaç duyuyorum. Benim ekibimdeki 50 kişi ailesine bakıyor… Hepimizin iyileşmesi için daha çok müziğe, konsere ihtiyaç var.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.