enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Alperen’e Samsun’da coşkulu karşılama

Alperen’e Samsun’da coşkulu karşılama
Samsun Reklam Ajansı
16 Şubat 2024 17:46
A+
A-

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stil 82 kiloda altın madalyanın sahibi olan Alperen Berber, memleketi Samsun’da coşkuyla karşılandı.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu milli güreşçi Alperen Berber grekoromen stil 82 kiloda, Rus sporcu İslam İsmailovic Aliyev’i 4-3 yenerek altın madalya kazandı. Memleketi Samsun’a dönen Alperen Berber için Çarşamba Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi. Burada ailesi ve güreşçiler tarafından çiçeklerle karşılan Alperen Berber’e ilgi yoğundu.

Kendisi karşılamaya gelenlerle fotoğraf çektiren Alperen Berber akabinde yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz, gururluyuz. Herkese çok teşekkür ederim. Mindere çıkınca acaba deme şansınız yok. Orada bireysel kendini temsil etmiyorsun, tüm ülkeyi temsil ediyorsun. Maça full konsantre olduğum için ve ülkemizin de desteğini hissettiğim için hiçbir tereddüte kapılmadım. Gelecekte Samsun’umuza daha çok başarı katmayı planlıyoruz. Olimpiyat şampiyonluğu, defalarca dünya ve Avrupa şampiyonluğu katmayı planlıyorum. Genç güreşçiler peşimizden geliyorlar. İnşallah bir gün bizde bıraktığımız zaman bizlerin yerini alacaklar. Şu anda biz ağabeylerimizin yerini almaya çalıştığımız gibi onlarda bizim yerimiz alacaklar” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.