enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

ASRİAD Samsun yemekte buluştu

ASRİAD Samsun yemekte buluştu
Samsun Reklam Ajansı
27 Aralık 2023 11:46
A+
A-

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi, 2023 yılının son toplantısını tüm üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi, 2023 yılının son toplantısını tüm üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Tuncay Bulut, bu yılın Türkiye için çok zor geçtiğini söyledi.

Şubat ayında asrın felaketinin yaşandığını vurgulayan Bulut, “Deprem felaketi ülkemizde çok derin yaralar açmıştır. Yaşanan tüm sorunlara karşılık, biz iş insanları olarak ülkemize ve insanlığa faydalı olabilmek için dur durak bilmeden gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Öncelikle şehrimiz Samsun başta olmak üzere hem üyelerimiz arasında ticareti artırmak, ülke ihracatına katkı vermek hem de istihdamı artırmak gibi hedeflerimiz var.

Bu akşam 2023 yılında dernek olarak neler yaptığımızı, aynı zamanda 2024 yılında neler yapabileceğimizi konuştuk. Derneğimiz üye kalitesinden taviz vermeden her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Umarım 2024 yılı üyelerimiz başta olmak üzere tüm insanlık için barış, sağlık ve başarı ile geçer” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.