enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C

Atakum’da yardım seferberliği sürüyor

Atakum’da yardım seferberliği sürüyor
Samsun Reklam Ajansı
9 Şubat 2023 14:51
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 10 ili yıkan depremlerin ardından Samsun’da Atakumlular seferberlik başlattı.

Atakum Belediyesi’nin dayanışma çağrısı üzerine Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi’ne ve Atakum Belediyesi Düğün Salonu’na yardımlar adeta yağarken gönüllüler de yardımların paketlenmesi ve TIR’lara yüklenmesi için belediye tesislerine akın etti. Büyük bölümünü üniversite öğrencisi gençlerin oluşturduğu yüzlerce gönüllünün aralıksız çalışması sayesinde çok kısa sürede 39 TIR, 12 transit, 14 kamyonet ve 30 panelvan tipi araç deprem bölgesine doğru yola çıktı. 

“ACIMIZI AZ DA OLSA BATIRIYOR”

Haberleri izledikçe kendisini çok kötü hissettiğini söyleyen öğretim üyesi Aysu Gülşanlı, “Elimizden geldiğince uzaktan yapabileceğimiz yardımları yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla da buraya geldik. Paketlemelere yardım ediyoruz. Burada çok önemli bir dayanışma ve ilk günden bu yana büyük bir sirkülasyon var. Sürekli yardım ve yeni gönüllüler geliyor. Bu tablo bizi mutlu ediyor, acımızı az da olsa bastırıyor” dedi. 

Gençleri dayanışma içerisinde görmenin çok güzel olduğunu vurgulayan Rabia Öner Bay, “Onlara çok ihtiyaç varmış. Yardımlaşma duygusunu yeniden hatırlamak ve insanlara dokunmak çok önemli. Bunun önemini uzun yıllardır unutmuşuz. Evde durulmuyor. O yüzden ben iki gündür buradayım. Önceki gün öğrendiklerimi aramızda kurduğumuz çalışma grubuna yeni gelen gönüllülere aktarıyorum. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.