enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Avukat Hüseyin Cimşit ifade verdi: “Korkmayız, doğru bir şey söylediysek geri durmayız”

Avukat Hüseyin Cimşit ifade verdi: “Korkmayız, doğru bir şey söylediysek geri durmayız”
Samsun Reklam Ajansı
27 Şubat 2023 15:12 | Son Güncellenme: 27 Şubat 2023 15:49
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve belediye başkanları hakkında suç duyurusunda bulunan Samsun Barosu’na bağlı avukat Hüseyin Cimşit, Samsun Adliyesi’nde ifade verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve belediye başkanları hakkında suç duyurusunda bulunan Samsun Barosu’na bağlı avukat Hüseyin Cimşit, Samsun Adliyesi’nde ifade verdi. Cimşit’e destek vermek için çok sayıda Samsunlu adliyeye gitti. Cimşit ifadesinin ardından yaptığı açıklamada, “Adalete güvenin, hiçbir şeyden umutsuz olmayın. İfademizi yazılı olarak sunacağız. Korkmayız, doğru bir şey söylediysek geri durmayız. Ülkemizi seviyoruz, yargımıza da saygımız sonsuz. Ülkemizin acılar görmesini istemiyoruz. Akıl ve bilimden ayrılmayın. Hepimiz Mustafa Kemal’in askerleriyiz. Korkmama özgürlüğünüz yoksa ekmek ve suyunuz da yok demektir” dedi.

Daha sonra sosyal medyadan da bir açıklama yapan avukat Hüseyin Cimşit, “Sevgili dostlar. Sükunet. Her şey yolunda. Yazılı ifademizi hazırlayıp vereceğiz. Adalete güvenin. Aksine bir işlem olursa mücadele ederiz. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.