enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C

Balık ucuzladı, vatandaş akın etti

Balık ucuzladı, vatandaş akın etti
Samsun Reklam Ajansı
5 Şubat 2022 16:15
A+
A-

Balıkçılar, havaların nispeten ısınmasının ardından denize çıktı. Bunun üzerine balık fiyatları da bir miktar düştü.

Samsun’da barbun, istavrit ve mezgidin kilosu 15 liradan, hamsi ise 25 liradan satılıyor. Uzun süre sonra fiyatı düşen balığa vatandaşlar akın etti. Balık satıcıların ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

HAMSİ GERİ DÖNDÜ

Balık satıcısı Mustafa Bütüner, “Balık fiyatları güzel şu anda. Şu an ilgi gayet iyi. Hamsi ve mezgit çok satılıyor. Şu an denizlerde hamsi bolluğu var. Bir ara duraksamıştı. Şu an bol çıkıyor ama 20 TL’nin altına düşmez” dedi. Balık satıcısı Fazıl Altun, “Şu anda ne alırsan 15 TL. Hamsi geri döndü. 25 TL’den satılıyor. Barbun, mezgit, istavrit var hepsi 15 TL. Balıklar bol her şeye bakarak vatandaşın cebine balık daha uygun geliyor” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.