enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

Çarşamba Şeker Fabrikası çürüyor

Çarşamba Şeker Fabrikası çürüyor
Samsun Reklam Ajansı
27 Ekim 2022 17:36
A+
A-

Fındık deposu olarak kullanılan 150 milyon dolar değerindeki Çarşamba Şeker Fabrikası’nın çürümeye terk edildiğini söyleyen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Böyle yüksek değer taşıyan bir varlığımızın atıl kalması gönlümüzü ve vicdanımızı rahatsız etmektedir” dedi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Çarşamba Şeker Fabrikası konusunu TBMM Genel Kurulu’na taşıdı.

Zeybek, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Çarşamba Şeker Fabrikası’nın çürümeye terk edildiğini savunarak, “Çarşamba Şeker Fabrikası üzerinden insanların umutları oynayanlar, her seçim öncesi fabrikanın açılacağını söyleyerek oy devşirmeye çalışıyorlar. Çarşamba İlçemizde kurulmuş bulunan şeker fabrikası ülkemizde yapılan son şeker fabrikasıdır. Son teknolojiyle kurulmuş olan Çarşamba şeker fabrikası 1990’lı yıllardan 2010 yılına kadar üretim yapmış ve 12 yıldır çürümeye terk edilmiştir. 150 milyon dolar değerinde olan fabrikada üretimin durdurulması ile bölgede pancar üretimi de durdurulmuştur. Bu kadar önemli değere sahip bir varlığın çürümeye terk edilmesini doğru bulmuyoruz. Çarşamba Şeker Fabrikasını en kısa sürede açacağız diye beyanlarda bulunup, halkımızı kandıran ve insanların beklentiler içerisine sokan ve gereğini yapmayanlardan halkımız hesabını soracaktır” dedi. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.