enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0641
EURO
37,9973
ALTIN
2.820,09
BIST
9.967,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
24°C
Samsun
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Yağmurlu
25°C

“CHP-MHP erken seçim pazarlığı yapıyor” iddiası

“CHP-MHP erken seçim pazarlığı yapıyor” iddiası
Samsun Reklam Ajansı
4 Haziran 2022 18:11
A+
A-

2023 Haziran’da yapılacak olan genel seçimle ilgili erken seçim iddiaları sürüyor. Bir kulis haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında bir “erken seçim pazarlığı” gerçekleşti.

Gazeteci Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında bir “erken seçim pazarlığı” olduğunu öne sürdü. Zeyrek, Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklaması halinde Bahçeli’nin de “Bizim adayımız da Erdoğan” diyerek, erken seçim açıklaması yapacağının kulislerde konuşulduğunu iddia etti.

Fox TV’deki Orta Sayfa programında konuşan Zeyrek, “Bir kulis bilgisi vereyim. İktidarla muhalefet arasında bir şey başlamış, ‘Kılıçdaroğlu adaylığını açıklasın, MHP de erken seçimi açıklasın’ konusunda… ‘Bizim adayımız da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ denilsin ve kasım ayında seçime gidilsin… İktidar ile muhalefet arasında böyle bir diyalog olduğunu biliyorum” dedi.

KILIÇDAROĞLU AĞUSTOS’TA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Zeyrek, CHP liderinin adaylığı konusunda da, “Kılıçdaroğlu benim duyduğum kadarıyla Ağustos ayında adaylığını resmen açıklamak istiyor ama onun beklentisi de seçim kararını açıklayın ben de adayımızı açıklayayım şeklinde” ifadesini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.