enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin seçim beyannamesini açıklıyor: “Bir kez daha ‘Yeter söz milletin’ demek için bir aradayız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin seçim beyannamesini açıklıyor: “Bir kez daha ‘Yeter söz milletin’ demek için bir aradayız”
Samsun Reklam Ajansı
11 Nisan 2023 15:18
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin seçim beyannamesi ve milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak, yeni dönemin müjdelerini vereceğiz. Süratle beyannamemizi açıklamak suretiyle yola devam edelim. Gümbür gümbür 14 Mayıs’a ilerliyoruz.  Türkiye Yüzyılı’nın yürüyüşünü hemen şimdi başlatmak için buradayız. Darbecilere, vesayetçilere, küresel emperyalistlere, siyasi ve sosyal mühendislik projelerine karşı milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’nın kapısını aralamak için buradayız.

Yine bir 14 Mayıs arifesinde, 1950’deki inanç ve iradeyle bir kez daha ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ demek için bir aradayız. Bizim ‘yeter’ dememiz, Bay Bay Kemal’in ‘yeter’ demesine benzemez.

Girdiğimiz her seçimi, yeni bir safhası olarak yaşadık. 2002 seçimlerine tek başına iş başına diyerek gittik. 2007 seçimlerine durmak yok yola devam diye gittik. 2011 seçimlerine istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyerek gittik. 

Şu karşımdaki tabloyu gerek salon dışında, gerek salon içinde Türkiye Yüzyılı’nın muştusu olarak görüyorum. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatıyor muyuz? 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız ve yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz. 14 Mayıs’ı siz zannediyor mu sadece Türkiye takip ediyor? Tüm İslam dünyası takip ediyor. ‘Ne olacak?’ diye takip ediyorlar.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.