enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Devlet Bahçeli: “8 saat neredeydin, kimlerle fiskos yaptın?”

Devlet Bahçeli: “8 saat neredeydin, kimlerle fiskos yaptın?”
Samsun Reklam Ajansı
18 Ekim 2022 11:14 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2022 11:15
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hedefine Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini alarak, “Kılıçdaroğlu’na soruyorum, o gizemli 8 saat içinde neredeydin, kimlerle fiskos yaptın?” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bartın’daki maden faciası hakkında konuşan Bahçeli, “Amasra’yı konuşuyorken Soma felaketini hatırlatmak maksatlıdır, hastalıklı bir yaklaşımdır” dedi.

Bahçeli’nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

“41 madencimiz bu elim patlamada son nefesini vermiştir. Yaralı halde kurtarılan madencilerimizin tedavisi devam etmektedir. Üzüntümüz tarifsiz ve tanımsızdır.

Malum patlamaya yol açan kusur, ihmal değerlendirilecek ne varsa mutlaka gün yüzüne çıkarılacaktır. Bu konunun biz de sonuna kadar takipçisi olacağız. Ancak maden ocağındaki patlamayı bahane ederek felakete siyasi içerik katmak için el ovuşturan kim ya da kimler varsa bize göre samimi değildir.

Henüz acılarımız çok tazeyken, henüz işçilerimiz toprak altından çıkarılmamışken Sayıştay’ın 2017 ve 2019 raporlarında söz konusu maden ocağıyla ilgili bölümleri birdenbire servis edip suçlu ve sorumlu arayışına girenlerin önü arkası iyice araştırılmalıdır.

Deniliyor ki mezkur Sayıştay raporları eksi 300 metrede dahi kazı yapılmasının neden olduğu risklere dikkat çekmiş, alınması gereken önlemler de madde madde sıralanmış. Belirli bir süreyle denetim görevini yapan denetçiler her şeyi biliyor görüyor da bir tek söz konusu müessese müdürlüğünün işçi, memur, mühendisleri mi ne tedbir alacaklarını bilmiyorlar?

Gaz birikme ihtimali olan yerlerde elektrikle çalışan ekipmanlar yerine basınçlı havalı ekipmanların kullanılması, damar- gaz içeriklerinin tespiti ve ocakların derinleşmesi ile artan degaj ihtimaline karşı alınacak önlemleri belirli formatta tanzim edilmiş denetim raporlarına geçirmek kolaydır.

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEFE ALDI

New York’ta ergenler gibi video çekmek adamlık değildir, siyaset değildir. Kılıçdaroğlu, dersini Türkiye düşmanlarından aldığını gözler önüne sermiştir. Yazıklar olsun. Biz zillet deyince rahatsız oluyorlar, ya ne diyelim? Hayırla nasıl yad edelim? CHP Genel Başkanı’nın neresi doğrudur, zillet ittifakı paydaşlarının neresinde doğru vardır?

Kılıçdaroğlu’nun ABD’de ne yaptığı, kimin dümen suyuna girdiği, kimlerin eline baktığı az çok bellidir. Gazetecileri de atlatarak 8 saat süreyle ortadan kaybolması kuşkuludur. Kılıçdaroğlu’na soruyorum, o gizemli 8 saat içinde neredeydin, kimlerle fiskos yaptın? Kılıçdaroğlu bu 8 saatin esrarını açıklamalıdır. FETÖ’cülerle görüşüp görüşmediğini açıklamak zorundadır. Türkiye’de bulamadığını ABD’de aramak müflis siyasetçinin son çırpınışıdır.

Kılıçdaroğlu’nun gölgeli ziyaretinin ardından ABD bileti alan İP’in yolu yol değildir. Okyanus ötesinde rol dağılımı yapılmıştır. ABD’yi tavaf etmeye başlamışlar. Zillet ittifakı cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunun cevabını yanlış yerde aramaktadır. CHP yönetimi virajı alamış, arabayı devirmiştir

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.