enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Dolabımdaki Sürpriz miniklerle buluşuyor

Dolabımdaki Sürpriz miniklerle buluşuyor
Samsun Reklam Ajansı
11 Şubat 2022 12:28
A+
A-

Samsun’da faaliyet gösteren Küçükeller Sahne tarafından sahnelenen Dolabımdaki Sürpriz isimli çocuk oyunu bu pazar saat 16.00’da Lovelet Küçükeller’de sahnelenecek.

Geçtiğimiz aylarda Cesur Kardeşler isimli çocuk oyununu sergileyen ve büyük beğeni alan Küçükeller Sahne, çocukların ilgisini çekecek yeni bir oyun ile bu Pazar günü yeniden “perde” diyor. Berceste Akgün tarafından yazılan, psikolojik danışmanlığını Oya Çilingir’in yaptığı, Burcu Arslan, Ali Torun, Mete Özmen ve Şeyma Özberk’in rol aldığı Dolabımdaki Sürpriz oyunu, 13 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Lovelet AVM’de bulunan Küçükeller Sahne’de oynanacak.

UZMAN PSİKOLOG ONAYLI

Oyun hakkında bilgi veren Küçükeller Sahne Genel Sanat Yönetmeni Fatoş İpekdal Özbenli, tüm çocukları ve velileri oyunlarına davet ettiklerini belirterek, “Oyunumuz uzman psikolog tarafından onaylı, çocukların gelişimi ve eğitimi üzerine olumlu katkılar sunan, onların aileleri ve diğer yaşıtları ile birlikte güzel vakit geçirmelerine yarayacak, eğlenceli bir oyun. Küçükeller Sahne olarak, her Pazar günü çocuklarımız için içerikler üretmeye, onlara sanatı, tiyatroyu sevdirmeye devam ediyoruz. Tüm velilerimizi ve çocuklarımızı, her Pazar saat 16.00’da Lovelet’te bulunan Küçükeller Sahne’ye bekliyoruz” dedi.

KEŞİF DOLU YOLCULUK

Oyun hakkında da bilgi veren İpekdal, “Oyunun baş kahramanı Deniz. Deniz, hep ne yapacağını bilemeyen ve canı sıkılan bir çocuktur. Bir gün dolabındaki sürprizle karşılaşır. O sürpriz sayesinde can sıkıntısına iyi gelecek bir şeyi keşfeder. Ve çocuklarımızın merakla izleyeceği, keşif dolu bir yolculuğa çıkar” diye konuştu.

HER PAZAR LOVELET’TE

İpekdal, her pazar düzenli olarak çocuk oyunları sergilediklerini ifade etti. İpekdal, biletlerin sahne önünden alınabileceği gibi, biletiva.com adresinden, 0531 010 78 93 numaralı telefondan ve sosyal medya hesaplarında Küçükeller Sahne hesabı üzerinden rezervasyon yapılabileceğini söyledi. Çocukları oyuna davet eden İpekdal, “Çocukları ile vakit geçirmek isteyen tüm velilerimizi, oyunumuza bekliyoruz” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.