enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

E-ticaret’in kalbi Samsun’da atacak

E-ticaret’in kalbi Samsun’da atacak
Samsun Reklam Ajansı
27 Mayıs 2023 11:23
A+
A-

Türkiye’nin e-ticaret altyapısı sunan önde gelen firmalarından olan Ticimax ile Samsun’da dijital pazarlama alanında önemli işlere imza atan Dijital10, e-ticaret sohbetlerine ev sahipliği yapacak.

Samsun’da e-ticaret ile ilgili bilgi almak isteyen girişimciler için önemli bilgilerin verileceği bir panel düzenlenecek. Türkiye’nin e-ticaret altyapısı sunan önde gelen firmalarından olan Ticimax ile Samsun’da dijital pazarlama alanında önemli işlere imza atan Dijital10’un ev sahipliği yapacağı ücretsiz etkinlik, 29 Mayıs Pazartesi saat 19’da Otel 1919’da başlayacak. 29 Mayıs günü düzenlenecek panelin ertesi gününde ise 30 kişilik kontenjana e-ticaret eğitimi verilecek.

NETWORKİNG İMKANI

Katılımın sınırlı sayıda olacağı etkinlik için yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:

“Ticimax E-Ticaret Sohbetlerinde isteğimiz belli; sohbet edelim, paylaşalım, kaynaşalım, öğrenelim, yiyelim, içelim ve keyifli anılarla bir sonraki ay buluşmak dileğiyle mekandan ayrılalım. Networking imkanı, bilgi paylaşımı ve sohbet ortamı arayan herkes mutlaka bu etkinliğe gelmelidir.

Ticimax Account Executive Barışcan Özbay, Dijital10 Marka Stratejisti Burak Öksüz ve Param Kurumsal Satış Direktörü Ali Ardıç ile 29 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19.00 -21.00 arasında beraber olacağımız bu etkinlikte Samsun’da e-ticarette neler yaşandığını, yakın zamanda açıklanan 2022 yılı rakamlarının ne anlattığını, ödeme sistemleri sayesinde işlemlerimizi nasıl hızlı ve kolay halledebileceğimizi, dijital pazarlamada nasıl verimli olabileceğimizi, 2023 yılındaki beklentilerimiz hakkında detaylı sohbet edeceğiz ve soruları cevaplandıracağız”

Tamamen ücretsiz etkinliğin ajandası şu şekilde:

29 Mayıs 2023, Pazartesi

19.00 – 19.30: Networking Saati – Çay/Kahve Eşliğinde İkramlar

19.30 – 19.40: Açılış Konuşması – Murat Erdör (Me Consultancy)

19.40 – 20.50: Panel (Barışcan Özbay – Burak Öksüz – Ali Ardıç – Murat Erdör)

20.50 – 21.00: Sürpriz Çekilişler ve Kapanış

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.