enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0801
EURO
38,0567
ALTIN
2.834,49
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

Fatih Altaylı’dan Emre Belözoğlu iddiası: “Bir kişiyi öldürdü, herkes biliyor”

Fatih Altaylı’dan Emre Belözoğlu iddiası: “Bir kişiyi öldürdü, herkes biliyor”
Samsun Reklam Ajansı
19 Ağustos 2023 09:48
A+
A-

Gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında yaptığı programda eski futbolcu Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı, Emre Belözoğlu ve Göksel Gümüşdağ hakkında flaş iddialarda bulundu.

Daha önce Belözoğlu için “ey Emre, ey Fethullah’ın çocuğu” ifadelerini kullanan Altaylı bu kez de Emre’nin daha önce bir kazaya karıştığını ve bu kazada bir kişiyi öldürdüğünü iddia etti. Altaylı kazada Emre’nin yanında Başakşehir’in sahibi olan Göksel Gümüşdağ’ın olduğunu söylerken, Gümüşdağ’ın futbolcuları FETÖ zikirlerine götürdüğünü de ifade etti.

Fatih Altaylı şunları söyledi:

“Emre, Eyüpsultan’a giderken bir kaza yaptı ve bir kişiyi öldürdü. Bunu o zamanlar herkes biliyor. Emre o kazayı yaptığında yanında Başakşehir’in sahibi olan Göksel Gümüşdağ vardı. Futbolcuları sürekli kulüpten alıp FETÖ zikirlerine götüren kimdi? Aynı kişi.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.