enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

GTA 6’nın oynanış videoları sızdırıldı

GTA 6’nın oynanış videoları sızdırıldı
Samsun Reklam Ajansı
19 Eylül 2022 10:03
A+
A-

Twitter’da bir kullanıcı, GTA 6’ya ait olduğunu iddia ettiği oyun içi görüntüleri paylaştı. GTA 6 sızıntılarını yapan sızdırıcı, oyunun yapım sürecinin pratik olarak bittiğini ve fragmanların hazır olduğunu söyledi.

2013 yılında piyasaya sürdüğü GTA V’in desteğini en sonunda geçtiğimiz günlerde resmen kesen Rockstar, artık GTA 6 için son hazırlıklarını yapıyor.

GTAForums’ta “teapotuberhacker” isimli bir kullanıcı, GTA 6’ya ait olduğunu iddia ettiği oyun içi görüntüleri paylaştı. Kısa süre içinde sosyal medyada yayılan oyun içi görüntüler, GTA 6’nın nasıl bir atmosferde geçeceğini gösterdi. Ayrıca oyun haritasının GTA Vice City’nin haritası olduğu da görüldü. İddialar sosyal medyada hızlıca yayılmaya devam ederken, oyun basınının önemli isimlerinden olan Jason Schreier görüntülerin GTA 6’dan olduğunu doğrulayan bir açıklama yaptı.

Görüntülerin elbette henüz oyunun tam olarak tamamlanmamış hali olduğunu söyleyen Schereier, bu sızıntıyı video oyun tarihindeki en büyük sızıntılardan biri ve Rockstar Games için tam anlamıyla bir kabus olarak nitelendirdi. 

Sızıntı görüntüleri paylaşanlar hakkında harekete geçen Rockstar, videolara telif atmaya başladı. Türkiye’den Enis Kirazoğlu, Youtube kanalındaki GTA 6 videosunu, Rockstar’ın videolara telif atması nedeniyle teliften önce kendisinin sildiğini açıkladı. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.