enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Hanedan Özel Bakım Merkezi, Doğanın kalbi Ayvacık’ta

Hanedan Özel Bakım Merkezi, Doğanın kalbi Ayvacık’ta
Samsun Reklam Ajansı
10 Mayıs 2024 11:18
A+
A-

Ayvacık Hanedan Özel Bakım Merkezi, Karadeniz’in eşsiz doğasıyla özel bakım ihtiyacı olan bireylere yönelik kapsamlı bir hizmet sunuyor.

Samsun‘un Ayvacık ilçesinde 19 yaş ve üzeri ruhsal engelli bireylere yüksek hizmet anlayışı ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Hanedan Özel Bakım Merkezi, öz bakım becerisini yerine getirmekte zorlanan misafirlerin günlerini keyifli ve konforlu bir şekilde geçirmesine katkıda bulunuyor.

Samsun’un doğal güzellikleri ve tertemiz havasıyla öne çıkan Ayvacık ilçesinde yer alan Özel Hanedan Bakım Merkezi, 5000 m2 açık ve 5000 m2 kapalı olmak üzere toplamda 10.000 m2’lik alana yayılan bir arsa içerisinde hizmet vermeyi sürdürüyor.

Temel ihtiyaçlarına katkıda bulunmanın yanı sıra misafirlerinin günlerini keyifli ve konforlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak için çeşitli aktiviteler sunmasının yanında, alanında uzman sosyal hizmet personelleriyle ve psikolog danışmanlarıyla bakıma muhtaç hastalarına profesyonel destek sağlarken, temizlik ve sağlık personelleriyle de tam teşekküllü olarak hizmet sunuyor.

AYVACIK’TA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

İşletme sahibi başarılı girişimci ve iş insanı Arife Tosun tarafından hayata geçirilen merkez, eşsiz doğa manzarası ve temiz havasıyla misafirlerine konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Hanedan Özel Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Arife Tosun, en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Hanedan Özel Bakım Merkezi, ismini “soylu ve köklü aile” anlamının yanı sıra konukseverlikten alır. Bu misyonla misafirlerimizin temizlik, bakım, beslenme gibi temel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp sağlık ve psiko-sosyal destek sunarak onlara huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak için çalışıyoruz. Bu yaklaşımımızla, en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Hizmet konseptimizle Ayvacık’ta bir ilki gerçekleştirmiş olduk” dedi.

KENDİLERİNİ EVLERİNDE GİBİ HİSSETMELERİNİ SAĞLIYORUZ

Tosun, Hasta Bakım Merkezi’nin kapasitesini artırmak için başvurularını yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Ayvacık’ın doğal güzelliklerine ve temiz havasına sarmalanmış Hanedan Özel Bakım Merkezimiz, 5 bin metrekare açık ve 5 bin metrekare kapalı alanda hizmet vermektedir. 148 yatak kapasitesine sahip olan merkezimizin bu kapasite sayısını 215’e çıkarmak için resmi başvurumuzu yaptık.

Bu aşamaya geldiğimizde işletmemizde 110 kişilik bir personel istihdam edeceğiz. Engelsiz yaşamı desteklemek için tasarlanan kuruluşumuz, A, B ve C bloklardan oluşmaktadır. Tesisimiz geniş yapıya sahip ferah odalarının yanı sıra bahçe ve spor alanları, etkinlik odaları, toplantı salonu, yemekhane, çamaşırhane, oyun salonu, şark köşesi, misafir odası gibi imkanlar sunmaktadır.

19 yaş üstü ruhsal hastalara hizmet vermekteyiz. Yemek ve barınma ihtiyaçları başta olmak üzere sosyal içerikli etkinlikler ve gezilerle onları motive edici çalışmalar yapıyoruz. Misafirlerimizin 7/24 her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Onları rutin sağlık kontrollerini gerçekleştirerek düzenli olarak gözetim altında tutuyoruz. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, raporları temin edildikten sonra hastalarımızı bize yönlendiriyor. Biz de onları misafir ederek kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyoruz

DOĞANIN KALBİNDEYİZ

Engelli bireylerin hayata katılımlarını desteklemek için dış mekan ve bahçe tasarımlarına özel önlem verdiklerini dile getiren Tosun, “Hanedan Özel Bakım Merkezi, doğanın kalbinde, ruhsal engelli bireylere hizmet vermek için inşa edilmiş özel bir merkezdir. Misafirlerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onlara destek olmak için varız. Bu tesisin hayata geçmesi için çok mücadele verdik. İnşallah kısa zamanda Bakım Merkezimizi daha da güçlendirerek Karadeniz’de ve ülke genelinde rol model, örnek bir tesis konumuna taşıyacağız” sözlerini kaydetti.

İşletme yöneticisi Tosun, Karadeniz’in en kapsamlı ve donanımlı Özel Bakım Merkezi olarak ‘Sağlık Turizmi’ni canlandırmayı hedeflediklerini belirterek, yurtiçi ve özellikle yurt dışından tedavi ve rehabilitasyon için gelecek olan misafirlerini ağırlamayı planladıklarını, böylelikle sektöre yerel düzeyde katkı sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Hanedan Özel Bakım Merkezi, Gülpınar Mahallesi, Balahur Sokak, No: 12 Ayvacık adresinde misafirlerini ağırlıyor. İşletmeye 0362 437 52 11   0506 487 67 77nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.