enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Hasan Togar, halk pazarını ziyaret etti

Hasan Togar, halk pazarını ziyaret etti
Samsun Reklam Ajansı
12 Aralık 2023 00:47
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, haftanın ilk gününde ilçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret etti ve pazar esnafıyla görüştü.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Togar haftanın ilk gününde ilçe merkezinde kurulan halk pazarını ziyaret ederek pazar esnafıyla görüştü. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Togar, çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Togar şu ifadeleri kullandı:

“Bizler hemşehrilerimiz ve bu ilçe için gönlümüzü verdik. En ücra köşedeki vatandaşımız ile dahi iletişim halinde kalıp, her türlü sorundan haberdar olmayı amaç edindik. Bu amaç için de her an her dakika hemşehrilerimizle iç içe olarak onların dertlerini dert edinip mutluluklarına ortak oluyoruz.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Bugün ise haftanın ilk gününe ilçe merkezimizde kurulan halk pazarındaki esnafımız ve her zaman gönülden gönüle kurduğumuz kuvvetli köprülerle içten, samimi bir şekilde kucaklaştığımız hemşehrilerimiz ile birlikte başladık. Hemşehrilerimizin güzel temennileri ve yüzlerindeki tebessüm, çalışma azmimizi daha fazla perçinleyerek motivasyonumuzu kat kat arttırıyor.

Bu motivasyon ile gece gündüz demeden Tekkeköy’ümuz ve insanlarımızın mutluluğu için çalışmaya üretmeye devam ediyoruz. Bu sevgiye layık olmaya, hemşehrilerimizle her daim buluşmaya devam edeceğiz. Hizmet önemli ama vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak çok daha önemli”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.