enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0473
EURO
38,0089
ALTIN
2.817,72
BIST
9.944,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

İstanbul’a karşı son kale Samsunspor!

İstanbul’a karşı son kale Samsunspor!
Samsun Reklam Ajansı
19 Eylül 2024 09:46
A+
A-

Evinde Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Samsunspor, bu sonuçla 9 puana yükseldi. Kırmızı Beyazlılar 5 İstanbul takımının ardından 6. sıraya yerleşti.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Başakşehir’i sahasında 2-0’la geçen Samsunspor’da Teknik Direktör Thomas Reis, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Reis, kendi sahalarındaki ilk iç saha galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Güçlü bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Thomas Reis, “Çok iyi bir maç oynandı. 2 takım da iyi mücadele verdi. Son dakikaya kadar disiplinli olmaya çalıştık. İlk 15 dakikada biraz sıkıntılar yaşadık. Taktiksel değişiklikler yaptık ve ilk 15’den sonra daha iyi oynadık. Devre arasından sonra disiplinli oynamaya devam edeceğimizi söyledim. Kazandığımız için çok mutluyuz. Taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi aldığımız için de mutluyuz. Umarım taraftarımız da çok mutludur” dedi.

Kırmızı Beyazlılar, bu sonuçla beraber 5. maçında 3. galibiyetini aldı. Önceki sezon ilk haftalarda puana hasret kalan Samsunspor, bu sezon ise bomba gibi bir giriş yaptı. Kırmızı Beyazlılar, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Eyüpspor’un ardından 6. sıraya yerleşti.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.