enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

İYİ Parti’nin Samsun adayı açıklandı

İYİ Parti’nin Samsun adayı açıklandı
Samsun Reklam Ajansı
8 Ocak 2024 15:20 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2024 15:26
A+
A-

İYİ Parti’de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak daha önce milletvekili adayı olan İmren Nilay Tüfekçi gösterildi.

İyi Parti’nin Manisa, Adana, Antalya, Kayseri ve Samsun büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu. Buna göre; Manisa’da Gürhan Özcan, Adana’da Ayyüce Türkeş, Antalya’da Nesrin Ünal, Kayseri’de Kazım Yücel ve Samsun’da İmren Nilay Tüfekçi aday gösterildi.

İMREN NİLAY TÜFEKÇİ KİMDİR?

1986 doğumlu olan İmren Nilay Tüfekci, Bornova Anadolu Lisesi sonrasında lisans eğitimini, bir yılı Erasmus Programı ile gittiği Varşova’da olmak üzere, İngilizce İşletme bölümünde tam burslu ve derece ile tamamlamıştır.

2011 yılında Management Traniee (Yönetici Yardımcısı) olarak başladığı bankacılık mesleğini, 5.5 yılın sonunda Kurumsal Pazarlama departmanında yönetici pozisyonunda noktalamıştır. 2015 itibari ile kurucusu olduğu İmadal şirketler topluluğunda yönetim kurulu başkanı olarak ticari hayatına sürdürmektedir. Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Türkiye’de büyük konut ve ticari inşaat projelerini yürüttüğü iş hayatında ayrıca yazılım geliştirme ve yatırım danışmanlığı sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

2020 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde bir dönemi Washinghton D.C.’de olmak üzere yüksek lisans eğitimini, uzmanlık tezini ‘’A.B.D SEÇİM SİSTEMİNDE PAC’lerin (Political Action Committees, Siyasi Hareket Komiteleri) ÇALIŞMA ŞEKLİ ve TÜRKİYE’NİN YENİ YÖNETİM SİSTEMİNE UYARLANABİLİRLİĞİ’’ üzerine yazarak tamamlamıştır.

2019 yılı itibariyle yönetim kurulu üyesi olduğu TABA-AmCham (Türk Amerikan İş Adamları Derneği-Amerikan Ticaret Odası) Derneği’nde üye ilişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmakta olup; bunun yanında Kagider, Dış Yönder ve UÇİD gibi STK’larda aktif rol almaktadır.

İmren Nilay Tüfekci evli ve 3 kız çocuk annesidir.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.