enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

MHP Samsun’dan ittifak mesajı

MHP Samsun’dan ittifak mesajı
Samsun Reklam Ajansı
20 Haziran 2024 09:55
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Teşkilatı, Kurban Bayramı bayramlaşma programında bir araya geldi, Cumhur İttifakı’na devam mesajı verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, partililer bayramın coşkusunu ve manevi atmosferini birlikte yaşadı. Yoğun katılımın olduğu programda, bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verildi.

BİZDE ÇATLAMA OLMAZ

Etkinlikte konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de dediği gibi; Cumhur İttifakı devam edecektir. Bizde çatlama olmaz. Biz ne kerpiciz ne toprağız, kaya gibi Cumhur İttifakıyız. Bugün burada bir araya gelerek bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Teşkilat olarak her zaman bir ve beraber olacağız. Bayramlar, bizi birbirimize daha da kenetleyen özel günlerdir. Bu birlik ve beraberliğimiz Cumhur İttifakı ile beraber daha da büyüyerek artacaktır”

MHP Samsun Teşkilatı’nın bayramlaşma programında, salona Azerbaycan ve Filistin bayrağı asıldı.  Bu bayraklar, Türkiye’nin bu iki ülkeye olan tarihi ve kültürel bağlarını, kardeşlik ilişkilerini simgeledi ve Filistin’de yaşanan soykırıma tepki gösterilerek bir an önce savaşın son bulmasını ve Gazze’yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi olması için gereken neyse yapılması gerektiği belirtildi. Azerbaycan ve Filistin bayraklarının asılması, hem teşkilat üyeleri hem de katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Etkinliğe,  MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, MHP İl Başkanı Burhan Mucur ve İl yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar ve yöneticileri, Cumhur İttifakı paydaşı AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, MHP İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticileri, Kamu-Sen’e bağlı Sendika başkanları, MHP Meclis Üyeleri katılım sağladı. Yoğun katılım, partililer arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.