enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Mustafa Yeşilyurt: “CHP’nin Samsun’da 5 milletvekili çıkaracak potansiyeli var”

Mustafa Yeşilyurt: “CHP’nin Samsun’da 5 milletvekili çıkaracak potansiyeli var”
Samsun Reklam Ajansı
24 Nisan 2023 17:40
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, sahada çok olumlu bir hava olduğunu belirterek, “Samsun’da CHP’nin 4. sıra adayı Nazan hanımın kazanacağını görüyorum. CHP’nin Samsun’da 5 milletvekili çıkaracak potansiyeli de var. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi’nin Cumhuriyet Halk Partisi Samsun 3. Sıra Kontenjan Milletvekili Adayı Mustafa Yeşilyurt, Samsun’daki seçim havasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 5 milletvekili çıkarmasının hayal olmadığını söyleyen Yeşilyurt, “Samsun’da CHP’nin 4. sıra adayı Nazan hanımın kazanacağını görüyorum. 4 milletvekilini kesinlikle kazanacağız. Ayrıca Samsun’da 5 milletvekili çıkaracak potansiyeli de var. Bu hayal gibi görülmesin artık. Bu millet bir siyasi partinin kadrolu elemanı değil. Ben AK Parti’de görev yapmıştım, artık görev yapmıyorum. Benim gibi milyonlar var. İnsanlar zamanında AK Parti’ye doğru işler yaptığı için oy verdi, bugün yanlış işler yapıyor, insanlar oy vermeyecek. AK Parti’ye mecburen oy verilecekmiş gibi bir algı bu milletin aklına hakarettir. Vatandaşlarımız geçmişte AK Parti’ye oy verdiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi listesine de oy verecektir” ifadelerini kullandı.

Nazan Güneysu’nun nezaketi ve duruşuyla TBMM’de yer alması gerektiğini söyleyen Yeşilyurt, “Nazan hanımın seçileceğine inanıyorum. Samsun’da nezaketiyle, duruşuyla, teşkilat deneyimiyle güçlü bir kadın adayın Samsun’dan Meclis’e gitmesini çok istiyorum. AK Parti’de hiçbir zaman o kalitede bir milletvekili adayı olmadı. Samsun’un sokaklarını bilmeyen, heyecanını yaşamayan insanların Samsun’a umut olarak gönderilmesini hemşehrilerimiz çok iyi okuyor. AK Parti’nin kadın adaylarının şehirle olan ilişkisini çok iyi biliyorlar artık” sözlerini kaydetti.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.