enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Nuri Bilge Ceylan-Zeki Demirkubuz tartışması sürüyor

Nuri Bilge Ceylan-Zeki Demirkubuz tartışması sürüyor
Samsun Reklam Ajansı
27 Aralık 2023 15:57
A+
A-

İki ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz arasındaki küslük ve “çalıntı senaryo” iddiaları hakkındaki tartışma sürüyor. 

İki yönetmen Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz arasındaki tansiyon giderek yükseliyor. Demirkubuz’un HaberTürk’teki açıklamalarıyla başlayan, Nuri Bilge Ceylan’ın sessizliğini bozmasıyla devam eden kavga, Demirkubuz’un cevap vermesiyle iyice büyüdü.

Demirkubuz dün akşamki programda, Nuri Bilge Ceylan’ın bu sözlerine “Üç Maymun’u izlemedim. Adilik yapmasın. Çünkü ben ima etmem, bir şey varsa çat çat söylerim” sözleriyle cevap verdi.

Ceylan, kendisini sert sözlerle eleştiren meslektaşı Demirkubuz’a, “Kendine şimdiden YouTube kanalı açarsa iyi eder. Yakında” diyerek cevap verdi.

Zeki Demirkubuz’un yanıtı ise şöyle:

“Toplumun adalet duygusuna, muhalifim diye geçinen bu dangalakların gerçeğe merakına bir gram güvensem ve milletin diline düşmekten çekinmeseydim hesabı daha o zaman kapatır, seni de ‘milli kahraman’ yapardım. Tekrar söylüyorum otur oturduğun yerde ve dişini sıkmaya devam et.”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.