enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Nurullah’a Fenerbahçe kancası mı?

Nurullah’a Fenerbahçe kancası mı?
Samsun Reklam Ajansı
27 Ocak 2022 12:35
A+
A-

Yılport Samsunspor kalecisi Nurullah Aslan hakkındaki transfer dedikoduları bitmiyor. Aslan’ın adı geçen sezon Beşiktaş ile anılmıştı. Bu sezon ise Nurullah’ın adı Fenerbahçe transfer haberlerinde geçiyor.

Sosyal medyada sıkça paylaşılan haberlere göre, Fenerbahçe yedek kaleci olarak Nurullah’ı transfer etmek istiyor. Birinci kalecisi Altay Bayındır’ın uzun süreli sakatlık yaşadığı Fenerbahçe, Berke Özer’den beklediği verimi alamadı. Bunun üzerine yönetim kaleci transferi için harekete geçti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise, genç file bekçisi için herhangi bir teklif gelmediğini söyledi. Yıldırım, “Sosyal medyada yazılanları görüyorum. Kalecimiz Nurullah için Fenerbahçe’den bize gelen henüz resmi bir teklif yok” dedi.

2.02 boyundaki genç file bekçisi bu sezon 1. Lig’de 11 maçta görev yaparken, kalesinde 8 gol gördü.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.