enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0473
EURO
38,0089
ALTIN
2.817,72
BIST
9.944,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Samsun bildiğiniz gibi!

Samsun bildiğiniz gibi!
Samsun Reklam Ajansı
19 Eylül 2024 14:52
A+
A-

Samsun’da bir saati aşkın süre etkili olan sağanağın ardından bildik manzaralar yaşandı. Bulvar, cadde ve sokaklar göle dönerken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Samsun‘da saat 12.30 itibarıyla sağanak kendini gösterdi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sırılsıklam olurken, yollar ise göle döndü. Araçlar su birikintisi olan yollarda gitmekte zorlanırken, vatandaşlar da ayakta durmakta güçlük çekti. 1 saati aşkın süre şiddetli şekilde yağan yağmurdan korunmaya çalışan vatandaşlar ilginç yöntemlere başvurdu. Yolda yürürken kayarak düşen vatandaşlar, yağmurdan kaçan vatandaşlar ve suda ilerlemeye çalışan araçlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Sağanak, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı Alt Geçit, Unkapanı Caddesi, Gençlik Parkı, Sahil Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı çevresinde su birikintilerine yol açtı. Bazı rögarlar da yoğun yağışları kaldıramayarak patladı. Bulvar, cadde ve sokaklarda biriken sular, yağmurun durmasının ardından kısa sürede çekildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların bugün ve yarın Samsun’un doğusunda, Ordu ve Giresun’da etkili olabileceği uyarısında bulundu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.