enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü 8 ülkeden öğrenci ağırladı

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü 8 ülkeden öğrenci ağırladı
Samsun Reklam Ajansı
5 Eylül 2022 13:13
A+
A-

Rotary’nin en büyük projelerinden, her sene düzenlenen Rotary Kısa Dönem Gençlik Değişim Kampı bu sene 24 Temmuz-4 Ağustos arasında Samsun Karadeniz Rotary Kulübü, Adana 5 Ocak Rotary Kulübü ve Sinop Diyojen Rotary Kulübü’nün ortaklığıyla gerçekleştirildi.

24 Temmuz’da Adana’da başlayan kamp sonrasında sırasıyla Samsun ve Sinop’ta devam etti.

TANITIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Kampın Samsun’da da çok verimli geçtiğini belirten Samsun Karadeniz Rotary Kulübü Başkanı Feyza Yılmaz, “Samsun’da Tekkeköy mağaraları, Atatürk Anıtı, Amisos Köyü, Bafra Kızılırmak Kuş Cenneti, Bandırma Vapuru gibi kültürel ve coğrafi noktaları gezdik. Samsunum gemisi ile sahil turu yaptık. Aileler ile birlikte aktiviteler yapıldı. Şehrin kültürel ve coğrafi yapısını misafirlerimize olabildiğince aktarmaya çalıştık. 8 ülkeden 10 katılımcı vardı. Bu projeyle her yıl yüzlerce öğrenci Türkiye’ye gelerek Türk kültürü, coğrafyası ve yaşantısı hakkında bilgi sahibi oluyor. Yurt dışında Türkiye’nin tanıtımı için oldukça büyük bir öneme sahip. Öğrencilerle geçirdiğimiz 4 günde oldukça iyi bir izlenim bıraktığımızı düşünüyoruz” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.