enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Samsun, tiyatro festivaline hazırlanıyor

Samsun, tiyatro festivaline hazırlanıyor
Samsun Reklam Ajansı
30 Eylül 2022 17:18 | Son Güncellenme: 30 Eylül 2022 17:36
A+
A-

17-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 1. Samsun Tiyatro Festivali ile birçok usta yönetmen, oyuncu ve sevilen oyunla Samsun’da 6 gün boyunca sanat rüzgarı esecek.

1. Samsun Tiyatro Festivali 17-22 Ekim tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde Samsunlularla buluşacak. Samsun Tiyatro Festivali kapsamında 5 yetişkin 1 çocuk oyunu sahnelenecek.

FESTİVAL PROGRAMI

AHUDUDU (17 EKİM): Festivalin ilk gününde Joseph Kesselring’in eserinden Nedim Saban imzasıyla uyarlanan Ahududu sahnelenecek. Oyunun kadrosunda Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban ve Cem Güler gibi isimler bulunuyor.

SHİRLEY VALENTİNE (18 EKİM): İkinci günde Willy Russel’ın yazdığı Sumru Yavrucuk’un uyarlayıp, yönettiği ve oynadığı tek kişilik komedi oyunu Shirley Valentine sahnelenecek. Oyun, günlük hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valentine’nin öyküsünü anlatıyor.

ACTİNG (19 EKİM): Elvin ve Erdal Beşikçioğlu’nun yönettiği kara komedi türündeki Acting’in kadrosunda ise Erdal Beşikçioğlu, Fatih Sönmez ve Ahmet Melih Yılmaz yer alıyor.

1984- BÜYÜK GÖZALTI (20 EKİM): George Orwell’in çok okunan distopyası 1984’ten uyarlanan Rutkay Aziz’in yönettiği ve yine Rutkay Aziz, Taner Barlas, Ekin Aksu, Özcan Alpar ve Levend Yılmaz’ın oynadığı oyun da Samsunluların beğenisine sunulacak.

İKİNCİ BAHAR (21 EKİM): Serkan Budak’ın yönettiği İkinci Bahar oyunu, Samsun Tiyatro Festivali’nde izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Cihat Tamer, Suzan Aksoy, Emre Törün, Pelin Bölükbaş, Serkan Budak gibi isimler yer alıyor.

KARLAR ÜLKESİ 2- MAVİ ŞATO (22 EKİM): Festival kapsamındaki tek çocuk oyunu Karlar Ülkesi 2 – Mavi Şato saat 14 ve 16’da Samsunlu çocuklarla buluşacak.

KOMBİNE BİLET İMKANI

Festival kapsamındaki yetişkin oyunlarının tamamı 20.30’da başlayacak. Festivalin biletleri kombine ve tekli gösteri olarak https://www.biletix.com/etkinlik-grup/326792795/TURKIYE/tr adresinde satışa sunulurken, kombine biletleri 924 TL, yetişkin oyunları en düşük 157 TL, en yüksek 209 TL’den çocuk oyunu ise 100 TL’den satılıyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.