enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Samsun’da 3. dozu olmayan 63 bin kişi var

Samsun’da 3. dozu olmayan 63 bin kişi var
Samsun Reklam Ajansı
6 Aralık 2021 14:51 | Son Güncellenme: 6 Aralık 2021 14:52
A+
A-

Samsun’da koronavirüs aşısının koruma alanından çıkan 63 bin vatandaşımız için 60’ın üzerine ekip ve 35 aşı noktası oluşturuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, “Hayat Kurtaran Aşı kampanyasını başlatıyoruz. Aralık ayı içerisinde tüm sağlık ekiplerimiz, tüm insan gücümüzü aşı ekiplerine kaydırarak ilçelerimizde aşı noktaları oluşturacağız. Özellikle 3. dozu olmayan 63 bin vatandaşımızı bu noktalara bekliyoruz. Bu noktalardan başka mobil aşı ekiplerimiz oluşacak. Bu aşı ekiplerimiz de evlerde, köylerde, mahallelerde oluşturacağımız hem aşı alanları hem de gideceğimiz evlerde bu aşıları kendilerine yapacağız. Yaklaşık 60’ın üzerine aşı ekibi oluşturuyoruz. Bunların 35 tane ayrı aşı noktası oluşturmuş olacağız. Vatandaşlarımızı en yakın aşı noktalarına bekliyoruz. Gelemeyenler varsa da biz evlerine gidecek şekilde planlamayı yapıyoruz” dedi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.