enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsun’da acı kaza: Karı-koca hayatını kaybetti

Samsun’da acı kaza: Karı-koca hayatını kaybetti
Samsun Reklam Ajansı
14 Aralık 2021 11:03 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 17:37
A+
A-

Samsun’da cinayet gibi bir trafik kazası… Karı-koca otomobillerine çarpan bir araç yüzünden yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarptı. Kazaya neden olan araç kayıplara karışırken karı-koca hayatlarını kaybetti.

Saat 08:15 civarında Canik ilçesi Devregiş Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde üzerinde yaşanan trafik kazasında, henüz plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil, Mahmut Akbulut idaresindeki 34 TJ 1421 plakalı otomobile çarptı.

Kazaya sebep olan araç kaçarken, Mahmut Akbulut idaresindeki otomobil yoldan çıkıp, refüjdeki ağaca çarptı. Hurdaya dönen aracın içinde sıkışan karı-koca olay yerinde hayatlarını kaybetti.

Mahmut Akbulut’un Ordu’nun Ünye ilçesinde imamlık yaptığı, eşi Edanur Akbulut’un ise öğretmen olduğu öğrenildi. Araçtan güçlükle çıkartılan cesetler otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Sürücü teslim oldu

Ölümlü kazaya karışarak kaçan otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Y. E. Ç., Irmak Polis Merkezine teslim oldu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.