enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Samsun’da bu hafta neler var?

Samsun’da bu hafta neler var?
Samsun Reklam Ajansı
A+
A-

Yılbaşına sayılı günler kala Samsun’da konserlerden tiyatroya, operadan stand-up’a etkinlikler sürüyor. Müzik, sanat ve eğlence dolu etkinlikler Samsunluları bekliyor.

Samsun’da bu hafta, yılbaşının da yaklaştığı heyecanla dolu bir etkinlik programı sizi bekliyor. Konserlerden tiyatroya, operadan stand-up’a geniş bir etkinlik yelpazesi sizi bekliyor. Müzik, sanat ve eğlence dolu bu programı keşfedin.

Samsun, haftanın her günü dopdolu etkinliklerle dolup taşıyor. Kentte yaşayanları bekleyen birbirinden renkli etkinlikler arasında konserler, tiyatrolar, opera gösterileri ve stand-up performansları yer alıyor.

Samsunlu sanatseverler için özel olarak hazırlanan etkinlikler arasında, müzik tutkunları için unutulmaz konserler, tiyatro severler için keyifli oyunlar, opera izlemek isteyenler için büyüleyici gösteriler ve mizah dolu stand-up performansları bulunuyor.

Yılbaşının yaklaştığı bu özel dönemde Samsun’da yaşayanlar, kentlerindeki kültür ve sanatın zenginleşen atmosferinde bu etkinliklere katılarak keyifli anlar yaşayabilirler. Samsun’un haftalık etkinlik takvimini takip ederek, kentin sunduğu yılbaşı fırsatlarını da değerlendirmek adına birbirinden özel etkinliklere katılabilirsiniz. Unutulmaz deneyimler ve keyifli anlar için Samsun’daki etkinliklere göz atmayı ihmal etmeyin!

İşte 23 Aralık-1 Ocak tarihleri arasındaki etkinlikler:

23 Aralık 20.00 – Çalıkuşu (Bale-Opera): Devlet Sanatçısı Merih Bahar Çimenciler’in libretto, koreografi ve rejisörlüğünü üstlendiği “Çalıkuşu” balesi 23 – 25 Aralık 2023 tarihlerinde Samsun Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salonu’nda sahnelenecek.

23 Aralık 20.00 – Bu da Geçer Yahu (Tiyatro): Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nun çalgılı, çengili komedi tiyatro oyunu “Bu da Geçer Yahu” SBB Sanat Merkezi Büyük Salon’da 23 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.00’de Samsunlu tiyatroseverler için sahnelenecek.

27 Aralık 20.00 – Tahta Yürek (Tiyatro): Duygu yüklü anlatımı ve etkileyici performansıyla izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunacak olan “Tahta Yürek,” 27 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de sahnelenecek. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

28 Aralık 13.00 – Özgecan Kadın Danışma Merkezi 2024 Yılbaşı Programı: Özgecan Kadın Danışma Merkezi, 2024 Yılbaşı Programı için bir araya gelerek coşku dolu bir gün geçirecek. 28 Aralık Perşembe günü düzenlenecek etkinlik, saat 13.00-17.00 arasında gerçekleşecek. (Özgecan Kadın Dayanışma Merkezi)

28 Aralık 19.30 – Tasavvuf Müziği Konseri: Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Mevlâna’nın 750. Vuslat Yıldönümü dolayısıyla unutulmaz bir Tasavvuf Müziği Konseri ile sizi Aydın Gün Salonu AKM’de ağırlıyor.

29 Aralık 20.00 – Yeni Yıl Konseri: Şefliğini Kıvanç Tepe’nin yaptığı “Fındıkkıran” eserinden seçkiler “Yeni Yıl Konseri” 29 Aralık 2023 Cuma Saat: 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde!

31 Aralık (Yılbaşı etkinlikleri): Yılbaşı organizasyonu yapan kafe, restoran ve eğlence mekanları:

Galya, Ferdinand, Babil, Buselik, Granda, Beytepe, Kahve Bahane, Arapina Ela, B&C Otel, Mücella, Ala Sahil, Garage (Rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir)

Kaynak: Samsun Etkinlik

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.