enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Samsun’da haftanın etkinlikleri

Samsun’da haftanın etkinlikleri
Samsun Reklam Ajansı
16 Aralık 2023 22:48 | Son Güncellenme: 16 Aralık 2023 22:49
A+
A-

Samsun’da bu hafta, konserlerden tiyatroya, operadan stand-up’a geniş bir etkinlik yelpazesi bulunuyor. Müzik, sanat ve eğlence dolu programı keşfedin.

Samsun, haftanın her günü dopdolu etkinliklerle dolup taşıyor. Kentte yaşayanları bekleyen birbirinden renkli etkinlikler arasında konserler, tiyatrolar, opera gösterileri ve stand-up performansları yer alıyor.

Havaların soğumasıyla birlikte, Samsun’da iç mekan etkinlikleri ön plana çıkıyor. Her yaştan Samsunlu için müzik dinlemek, eğlenmek ve sanatla ilgilenmek adına çeşitli seçenekler sunuluyor. Haftanın etkinlik takviminde yer alan bu program, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek nitelikte.

Samsunlu sanatseverler için özel olarak hazırlanan etkinlikler arasında, müzik tutkunları için unutulmaz konserler, tiyatro severler için keyifli oyunlar, opera izlemek isteyenler için büyüleyici gösteriler ve mizah dolu stand-up performansları bulunuyor.

Samsun’da yaşayanlar, kentlerindeki kültür ve sanatın zenginleşen atmosferinde bu etkinliklere katılarak keyifli anlar yaşayabilirler. Samsun’un haftalık etkinlik takvimini takip ederek, kentin sunduğu fırsatları kaçırmamak adına birbirinden özel etkinliklere katılabilirsiniz. Unutulmaz deneyimler ve keyifli anlar için Samsun’daki etkinliklere göz atmayı ihmal etmeyin!

16 Aralık-23 Aralık arasında Samsun’daki etkinlikler:

16 Aralık 20.00 – Senfonik Konser: Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası 16 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de “Senfonik” konser gerçekleştirecek. (Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü)

16 Aralık 20.00 – Bernarda (Müzikal): Ünlü yazar Federico Garcia Lorca’nın eseri “Bernarda Alba’nın Evi” adlı oyunundan yola çıkılarak Pelin Temur tarafından yeniden yazılan etkileyici bir tek kişilik tiyatro metnidir. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

16 Aralık 20.00 – Seksendört Samsun Konseri: Sevilen rock grubu Seksendört Samsunlu hayranlarıyla buluşuyor. (19 Mayıs Üniversitesi Mehmet Yalçın Taşpektepligil Kapalı Spor Salonu)

16 Aralık 21.00 – Ufuk Beydemir (Konser): Son dönemin çıkış yapan isimlerinden Ufuk Beydemir Samsun’da. (Jolly Joker Pub Samsun)

18 Aralık 20.00 – Bülent Ortaçgil (Konser): Usta müzisyen ve söz yazarı Ortaçgil Samsunlularla buluşuyor. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

20 Aralık 20.00 – Kaan Sekban (Stand-up): Kaan Sekban, sevilen stand-up gösterisiyle Samsun’da. (Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi)

20 Aralık 21.00 – Akın Aslan (Stand-up): Stand-Up sahnelerinden ve Uykusuz Dergisi’nde kaleme aldığı yazılarıyla tanıdığınız (veya henüz tanımadığınız) Akın Aslan, tek kişilik gösterisiyle Samsun’u kahkahaya boğmaya geliyor! (Cool Chicken’s)

21 Aralık 21.00 – Ozbi (Konser): Sevilen şarkıcı Ozbi Samsunlularla buluşuyor. (Jolly Joker Pub)

22 Aralık 20.00 – Dedektif Muhsin 2 (Tiyatro): Galip Kaan Dinçer’in yazıp yönettiği tiyatro oyunu Samsun’da.

23 Aralık 20.00 – Çalıkuşu (Bale-Opera): Devlet Sanatçısı Merih Bahar Çimenciler’in libretto, koreografi ve rejisörlüğünü üstlendiği “Çalıkuşu” balesi 23 – 25 Aralık 2023 tarihlerinde Samsun Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salonu’nda sahnelenecek.

23 Aralık 20.00 – Bu da Geçer Yahu (Tiyatro): Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nun çalgılı, çengili komedi tiyatro oyunu “Bu da Geçer Yahu” SBB Sanat Merkezi Büyük Salon’da 23 Aralık 2023 Perşembe günü saat 20.00’de Samsunlu tiyatroseverler için sahnelenecek.

Etkinliklerin tamamı veya birçoğu ücretlidir, biletlerinizi önceden almanız gerekmektedir.

Kaynak: Samsun Etkinlik

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.