enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsun’da İYİ Parti’den AK Parti’ye sürpriz transfer

Samsun’da İYİ Parti’den AK Parti’ye sürpriz transfer
Samsun Reklam Ajansı
2 Ocak 2024 10:00
A+
A-

Daha önce İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, Samsun Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti eski grup başkanvekili Alper Aydemir ve 12 kişiye AK Parti’ye geçti.

Samsun‘da İYİ Parti’den AK Parti’ye sürpriz transferler gerçekleşti. 2019 seçimlerinde İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, daha sonrasında ise amsun Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği dahil birçok görevde bulunan Alper Aydemir ve 12 kişi AK Parti’ye katıldı.

Alper Aydemir, Turgay Özel, Hanife Özmen, İbrahim Berkan Yetkin, Yusuf Aydemir, İshak Kolcu, Burcu Özel, Melek Kablan, Görkem Kablan, İsmail Ceran, Murat Fırat Ceran ve Erkan Ayyıldız’a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse tarafından parti rozeti takıldı.

ESAS OLAN ÜLKEYE HİZMETTİR

AK Parti’ye geçen 12 kişi adına konuşan Alper Aydemir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları ve yapacakları ortadadır. Bu durumu fark etmiş kişiler olarak bugün buradayız. Devlet ciddi bir iştir. Koltukları boşu yere doldurmamak gerekir. Kararlar yolda değişmez. İçimdeki vatan sever ve milliyetçi duygumla, konuşan, değil üreten tarafta olmak adına bugünden itibaren siyasi hayatımızı AK Parti çatısı altında sürdüreceğiz” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ise, “Samsun AK Parti’nin kalesidir. Burada esas olan Samsun’a ve ülkeye hizmettir. Ülkeye hizmet yarışında muhalefet de önemlidir. Son seçimde gördük ki muhalefet siyasi etiği aşan yıkıcı politika izlemiştir. Bunun yanlış olduğunu gören Alper Aydemir gibi kardeşlerimiz de aramıza katılıyor” dedi. 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.