enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Samsun’daki trafik çilesine çözüm: Batı Çevre Yolu

Samsun’daki trafik çilesine çözüm: Batı Çevre Yolu
Samsun Reklam Ajansı
14 Aralık 2021 17:19 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2021 17:20
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı planlanan Batı Çevre Yolu ile şehir içi trafiğin rahatlayacağını açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapım işlerine başlanacak olan Batı Çevre Yolu ve Doğu Çevre Yolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Batı Çevre Yolunun sahile doğru paralel giden Samsun’u bir üst koda taşıyacağını belirten Demir, “Bir defa şehir içi trafiğine çok ciddi rahatlama getirecek. Orada küçük sanayi sitesi inşaatımız var. Türkiye’de örnek bir şehircilik dokusunu inşa etmiş olacağız. Bunu önemsiyoruz. Meclisten geçirdiğimiz planlar, Samsun’u sahil şeridinden üst kodlara taşıyan bir plan. İyi bir çalışma oldu. Bu planlarda ilçe belediyeleriyle birlikte çalıştık. Yani muhalefet iktidar ayrımına düşmeden müşterek ve örnek bir çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.

Demir, Doğu Çevre Yolu hakkında ise, “Doğu Çevre Yolu kapsamında Karayolları çalışıyor. Doğu Çevre Yolu’na herhalde ihtiyaç duyulmayacak. Ankara-Samsun Otoyolu 2’ye ayrılıp, Ünye tarafına ve Bafra tarafına çatal şekilde ayrılacağı için bizim daha önce Doğu Çevre Yolu diye ifade ettiğimiz güzergah tespitine çok gerek kalmamış oluyor. Özellikle Samsun’un kuzeyinde yeni bir ana ulaşım arteri çevre yolu şekliyle değil de paralel 2. bir bulvar yolu çalışması konusunda Karayolları güzergah çalışması yapıyor.” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.