enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsunspor ‘dökülüyor’

Samsunspor ‘dökülüyor’
Samsun Reklam Ajansı
1 Kasım 2023 10:53 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2023 11:08
A+
A-

Geçtiğimiz sezon oldukça başarılı performans göstererek futbol ve basketbolda Süper Lig’e çıkan Samsunspor, bu sezon her iki branşta taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Samsunspor geçtiğimiz sezonun bitmesine haftalar kala Süper Lig’e çıkmayı garantilemiş ve şampiyonluğunu ilan etmişti. 1. Lig’de gelen rahat şampiyonluk sonrası taraftarlar Süper Lig için umutlanmıştı ancak ilk 9 hafta itibariyle umutlar yerle bir oldu. Transferleri geciken, hocası Hüseyin Eroğlu’nu gönderip yerine Marcus Gisdol’u getiren Samsunspor henüz 3 puanla tanışamadı. Ligin dibine demir atan kırmızı beyazlılar 9 haftada yalnızca 5 gol bulabildi. Her geçen hafta küme düşme tehlikesini daha çok hisseden Samsunspor’da taraftarlar yönetime tepkili.

Öte yandan Samsunspor Basketbol takımı da geçen sezonki şampiyonluğun ardından Basketbol Süper Lig’de sezona büyük ümitlerle başlamıştı ancak kırmızı beyazlı ekip de hayal kırıklığı yaratıyor. Süper Lig’de çıktığı 5 maçta 1 galibiyet ile son sıranın hemen üstünde bulunan kırmızı beyazlılar, son olarak deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya 30 sayı farkla mağlup oldu.

Büyük ümitlerle Süper Lig’e çıkan her iki takımın içinde bulunduğu durum taraftarları kahrederken, Samsunspor yönetimi ise susmayı tercih ediyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.