enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C

Samsunspor Kasımpaşa’yı gole boğdu: 4-2

Samsunspor Kasımpaşa’yı gole boğdu: 4-2
Samsun Reklam Ajansı
9 Aralık 2023 17:57 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2023 17:58
A+
A-

Süper Lig’in 15. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol sergileyen Samsunspor 4-2’lik sonuçla 3 puanın sahibi oldu.

Süper Lig’in 15. haftasında son olarak deplasmanda Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ederek morallenen Samsunspor, sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. Samsunspor karşılaşmaya Adana Demirspor taraftarları tarafından indirilmeye çalışılan pankartla çıktı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında sağanak yağış etkili oldu. Tribünlerde ise 12 bini aşkın Samsunspor taraftarı ilk dakikadan itibaren takımına desteği bırakmadı.

15. hafta öncesinde 7. sırada yer alan Kasımpaşa karşısında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan Samsunspor ilk dakikalar itibarıyla baskısını kurdu. Baskısının meyvesini 11. dakikada aldı. Kırmızı beyazlıların Çadlı forveti Marius Mouandilmandji ile golü bulan Samsunspor, baskısını sürdürdü ve aynı isim 22. dakikada da sahneye çıktı. Samsunspor bu dakikadan sonra da etkili futbolunu sürdürürken Kasımpaşa ilk kornerini 42. dakikada kazandı. İstanbul ekibi ilk yarıda 1 isabetli şut çekerken, Samsunspor ise 7 kez kaleyi denedi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya her iki takım da daha kontrollü başlarken Samsunspor oyunun hakimiyetini rakibine bırakmadı. 50. dakikada Ntcham’ın sol ayakla çektiği şutu direkten döndü.

60. dakikada ise Taylan Antalyalı’nın asistinde Emre Kılınç ağları buldu: 3-0.

75. dakikada ise oyuna kısa süre önce giren Muhammet Gümüşkaya’nın asistinde Olivier Ntcham 4. kez Kasımpaşa ağlarını sarstı. 90+1. dakikada konuk ekipte Yasin kornerden gelen topta golü buldu: 4-1

90+4. dakikada Nuna da Costa konuk ekibin ikinci golünü buldu: 4-2

Karşılaşmanın kalan dakikalarda gol olmayınca, maç bu skorla sona erdi.

Futboluyla beğeni toplayan Samsunspor maç fazlasıyla 14 puanla 16. sıraya yükseldi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.