enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsunspor taraftarından Beşiktaş taraftarına tepki

Samsunspor taraftarından Beşiktaş taraftarına tepki
Samsun Reklam Ajansı
28 Kasım 2023 11:42
A+
A-

Samsun’da oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçında deplasman tribününde ‘Samsunlu Kartallar’ pankartı açılması ve ‘Samsun kümeye’ tezahüratlarının yapılması Samsunspor taraftarlarının tepkisini çekti.

26 Kasım’da oynanan Samsunspor-Beşiktaş maçını siyah beyazlı ekip 2-1 kazandı. Samsunspor taraftarı ise deplasman tribününü dolduran Beşiktaşlılara tepki gösterdi. ‘Samsunlu Kartallar’ pankartı açan Beşiktaşlılar, ‘Samsun kümeye’ sloganları da attı. Sosyal medyada bu duruma tepki yağdı. İşte o paylaşımlardan bazıları:

“Samsunlu Kartal Kanarya Aslan vs olmaz Düşmana karşı şahlanmış at olur.

Yani şunu anlamak çok mu zor. Biz tribünde Samsunlu kartallar kartının arkasından maç sonu Koyduk mu tezahüratı duyduk. Samsun kümeye tezahüratı duyduk. Tepkimiz buna. Bunu mu savunuyorsunuz.

“Samsunlu Kartallar” Samsunspor’un başarısızlığına değil Samsun’un gerçek bir Büyükşehir olduğuna işarettir. Kripto İstanbul taraftarlığına gerek duyulmaması bu kent için kayıp değil kazançtır.

Samsunlu kartallar utanç verici bir pankart.git bjk in stadında as ama memleketinin takımıyla oynarken yapma bari”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.