enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Samsunspor zora soktu!

Samsunspor zora soktu!
Samsun Reklam Ajansı
4 Nisan 2022 13:12
A+
A-

Evinde lig üçüncüsü Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olan Samsunspor, play-off yarışında zora girdi. Play-off hattındaki en yakın rakibi Erzurumspor’un 5 puan gerisinde kalan kırmızı beyazlı ekip, kalan 8 haftada play-off şansını zora soktu.

Ligde en fazla transfer yapan takım konumunda bulunan Samsunspor, devre arası transfer sezonunda da 6 yeni oyuncu ile kadrosunu güçlendirdi. Sezon başı ‘şampiyonluk’ parolası ile yol koyulan kırmızı-beyazlılar alınan istikrarsız sonuçlar nedeniyle play-off hattını zora sokarken, kış transfer sezonunda yaptığı transferlerden ise umduğunu bulamadı. Ligde oynadığı 28 maçta 42 puan toplayan Karadeniz ekibi 7. sırada yer alıyor. Altıncı Erzurumspor 47, beşinci İstanbulspor 48, dördüncü Eyüpspor ise 49 puana sahip.

Öte yandan, Bandırmaspor maçı ardından teknik direktör Fuat Çapa, taraftardan özür diledi. Çapa, “Taraftarımız bugün gerekeni yaptı. Onlardan özür diliyoruz. Beklentilere cevap veremedik. İlk devre kontrollü başladık ama maç daha sonra istediğimiz şekle döndü. Bazı pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Rakip de ikinci yarıda girdiği 1 pozisyonda golü buldu. Yediğimiz golde faul vardı. Rakip Hüseyin’i bozdu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Bu tür maçlarda 3 pozisyona girip atamıyorsanız yapacak bir şey yok. Önümüzde 8 maç var. Kalan maçlarda bu puan kaybını telafi etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.