enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Samsunspor’a Gana’dan kötü haber

Samsunspor’a Gana’dan kötü haber
Samsun Reklam Ajansı
2 Ocak 2024 10:14 | Son Güncellenme: 2 Ocak 2024 11:35
A+
A-

İki dönem transfer yasağı alan ve zor günler geçiren Samsunspor’da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarına gidecek futbolcuların olması can sıkıyor.

Gana Milli Takımı’nın, Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele edecek kadrosu açıklandı. Listede Fenerbahçe forması giyen stoper Alexander Djiku ile Beşiktaş’ta top koşturan savunmacı Daniel Amartey de yer aldı. Samsunspor‘da oynayan Kingsley Schindler de Gana Milli Takımı’nın aday kadrosuna dahil edildi.

Samsunspor’da Schindler’in yanı sıra Kamerun milli takımına çağrılan Ntcham ve Angola milli takımına çağrılan Nanu, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle en az 4 maç kaçıracak.

Milli takımlarının kampına katılmak için şehirden ayrılan bu 3 futbolcu, Fatih Karagümrük, Trabzonspor, Sivasspor, Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarında Samsunspor formasını giyemeyecekler. Ntcham, Nanu ve Schindler’in milli takımları grup maçlarını geçer, finale kadar ilerlerse 11 Şubat’a kadar milli takımlarında kalacaklar.

Afrika Kupası’nda grup aşaması 13 Ocak tarihinde başlayacak ve 24 Ocak tarihine kadar sürecek. Samsunspor bu süreç içerisinde önce evinde Sivasspor ile sonrasında kupada Alanyaspor deplasmanında, daha sonrasında ise Fenerbahçe deplasmanında mücadele edecek. Kırmızı beyazlılar 24 Ocak’ta ise evinde Kayserispor’u ağırlayacak. Samsunsporlu futbolcuların takımlarının gruptan çıkması durumunda ise final tarihi olan 11 Şubat’a kadar oyuncularından yoksun kalabilir. Bu durumda 3 karşılaşmayı daha kaçırma ihtimalleri bulunuyor.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.