enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Samsunspor’da gözler Bandırmaspor maçına çevrildi

Samsunspor’da gözler Bandırmaspor maçına çevrildi
Samsun Reklam Ajansı
29 Eylül 2022 14:36
A+
A-

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bandırmaspor maçından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Kırmızı-beyazlıların başarılı futbolcuları Mücahit Albayrak da Bandırma temsilcisi karşısında hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getirdi.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında oynayacağı Bandırmaspor mücadelesinin çalışmalarına Nuri Asan Tesisleri’nde devam etti. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve futbolcu Mücahit Albayrak antrenman sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İlk hedeflerinin Bandırmaspor maçından 3 puanla ayrılmak olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Bandırmaspor maçı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bandırma deplasmanına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Onların da kötü bir gidişi var. Ama bizim için deplasman, iç saha fark etmez, kazanmak için gideceğiz. Karşılaşma 13.30’da oynanacak. Oradaki saha şartları biraz daha motivasyon anlamında etkileyebilir ama profesyonel sporcuysak ve profesyonel bir iş yapıyorsak, her havada oynamak zorundayız. Bahanemiz yok. En iyi şekilde hazırlandık. Bugün ve yarın yapacağımız taktiksel antrenmanlarla da çalışmalarımızı tamamlamış olacağız ve cumartesi sabahı da hareketimiz gerçekleşmiş olacak. Profesyonel bir takımız. Bütün Samsunspor taraftarı, camiası herkesin beklentisi Samsunspor’un yukarıya çıkması ve şampiyon olması. Biz de güzel hazırlanan bu tesislerde çok çalışıp, anlamlı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Tüm mücadelelerde 90 dakika forma giyen sol bek Mücahit Albayrak, “Samsunspor’un, Samsun şehrinin, taraftarının yakıştığı yer Süper Lig. Biz de bu kulübü, taraftarı, şehri layık olduğu lige çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Son maçtaki galibiyet bizim için çok önemliydi. Şimdi Hüseyin hocamız geldi. Bu lige çok hakim bir hoca. Onun bize kattığı deneyim ve bilgi ile Süper Lig’e çıkmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.