enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
28°C
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

Sergen Yalçın istifa etmek istiyor!

Sergen Yalçın istifa etmek istiyor!
Samsun Reklam Ajansı
9 Aralık 2021 12:14 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2021 12:44
A+
A-

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın istifa kararı aldığı ve bu kararı bugün yönetime bildireceği konuşuluyor. Yönetim, istifa isteğini kabul etti.

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Borussia Dortmund’a deplasmanda 5-0 yenilen Beşiktaş, grubu puan alamadan bitirmişti.

Süper Lig’de ise oynanan 15 maçta sadece 21 puan alan ve lider Trabzonspor ile arasında 18 puan fark olan Beşiktaş 9. sırada yer alıyor. Ligde üst üste 4 hafta mağlup oldu Beşiktaş.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın görevinden istifa etmek istediği ve bu kararını bugün Başkan Ahmet Nur Çebi’ye bildireceği konuşuluyor.

SERGEN YALÇIN İSTİFA ETTİ

Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın’ın istifasını kabul etti.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.