enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C

Serhat Türkel, “Kadınlar ilham kaynaklarımızdır”

Serhat Türkel, “Kadınlar ilham kaynaklarımızdır”
Samsun Reklam Ajansı
7 Mart 2024 21:07
A+
A-

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Türkel, “Eğitimde, işgücünde, siyasette, sanatta, sporda ve daha pek çok alanda kadınların gösterdiği başarılar, hepimiz için gurur ve ilham kaynağıdır” dedi.

KADINLAR TOPLUMU OLUŞTURAN EN GÜÇLÜ HALKIDIR

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, yayınladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Hayatın her alanında varlıklarını ve katkılarını kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm kadınlara en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bizi biz yapan, emek ve hayat mücadelemizin en değerli yarısı olan kıymetli kadınlar, toplumu oluşturan en güçlü halkadır.

Bu bilinçle hareket ederek, kadınların her alanda daha etkin, katılımcı ve söz sahibi olması için üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağız.

Projelerimizi hazırlarken her zaman bu anlayışla hareket ettik. Kadınların ve çocukların huzurunu ve mutluluğunu ilk sırada tutacağız” diye konuştu.

KADINLAR TEMEL TAŞIMIZDIR

Kadınlara yönelik hizmet ve projelerinin olduğunu söyleyen Serhat Türkel,

“Kadınlar; güçlü ve cesur duruşuyla, fedakarlıklarıyla ve sevgileriyle dünyayı güzelleştiren varlıklardır. Onlar ailenin, toplumun ve dünyamızın vazgeçilmez temel taşıdır. Eğitimde, işgücünde, siyasette, sanatta, sporda ve daha pek çok alanda kadınlarımızın gösterdiği başarılar, hepimiz için gurur ve ilham kaynağıdır.

Bu duygularla her alanda mücadele eden, ilham veren ve örnek olan tüm kadınlara saygı ve sevgilerimi sunuyor; daha adil, daha eşit ve daha güzel bir dünya için birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!” ifadelerine yer verildi.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.