enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Turgay Ulusoy: “Canik’te kadınlar iş sahibi olacak”

Turgay Ulusoy: “Canik’te kadınlar iş sahibi olacak”
Samsun Reklam Ajansı
5 Mart 2024 15:24
A+
A-

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, “Canik Toptepe’ye Şehitler Tepesi Projesi yapacağız. Bölgeye turistleri çekeceğiz” dedi.

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, Gaziosmanpaşa Mahallesi ev toplantısında kadınlarla bir araya gelerek kadınlara yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.

Ulusoy, Canik’in her noktasında işsizlik sorunu olduğunu belirterek, “Bizim istihdam noktasında hanımlarımızla yapacağımız çok işimiz var. Şimdiden görüştüğümüz iki tane firma var. Bu firmalarla işsizlik konusunda yapacağımız projelerle ilk etapta beş yüz kadınımıza iş kapısı açacağız. Kadınlarımızın istihdamı meselesini elimizden gelenin fazlasını yaparak çözecek, Canik’te kadınlarımızın iş ve meslek sahibi olabilmeleri için sürekli çaba içinde olacağız” dedi.

KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK UYGULANACAK

Belediye hizmetlerinin tamamında kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını belirten Ulusoy, atıl vaziyette duran belediye imkânlarıyla yapılmış kadın konaklarını hanımların hizmetine sunarak buralarda iş ve istihdama yönelik kurslar açacaklarını sözlerine ekledi.

ŞEHİTLER TEPESİ YAPACAĞIZ

Ulusoy şöyle devam etti:

“Canik’in merkezine bir tane kütüphane yapacağız. Öğrencilerimizin eğitimine katkı olması amacıyla her yaş grubuna, her seviyeden öğretim gören öğrencilerimize hitap edecek şekilde kütüphanemiz ful sistem çalışacak. Kütüphaneden faydalanacak öğrencilerimizin yiyeceklerini ve içeceklerini de belediyemiz karşılayacak. Yeter ki gençlerimizin önü açılsın, okusunlar gelsinler Canik’e faydalı birer meslek sahibi olsunlar diye çalışacağız.

Karadeniz bölgesinde hiç şehitler tepesi anıtı yok. Canik Toptepe’ye Şehitler Tepesi Projesi yapacağız. Oraya şehitler tepesi yaptığımız andan itibaren bölgeye turistleri çekeceğiz, Samsun’un eski günlerine dönmesi için turlar düzenleyeceğiz. Hanımlarımızın el işlerinin orada turistlere satışı için küçük ticaret alanları oluşturacağız”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

  1. adalet dedi ki:

    Artık bu caniğin çilesi bitsin değişim olsun turgay Ulusoy gerivini adaletli bir şekilde yapacağına inanıyorum desteklerimiz sizinle turgay Ulusoy