enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0624
EURO
38,0730
ALTIN
2.832,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C

Türk Ocakları İstanbul şubesi görevden alındı 

Türk Ocakları İstanbul şubesi görevden alındı 
Samsun Reklam Ajansı
28 Haziran 2022 11:02 | Son Güncellenme: 28 Haziran 2022 11:03
A+
A-

Türk Ocakları Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’nun da katılımıyla sempozyum düzenleyen İstanbul şube yönetimini aynı gün görevden aldı.

Türk Ocakları’nın kuruluşunun 110. yıldönümünde İstanbul Şubesi dün, ‘Günümüz İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları-2’ başlıklı sempozyum düzenledi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle organize edilen sempozyumda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmacı olarak yer aldı. 

Duvar Gazetesi’nin haberine göre Sempozyumdan saatler sonra Türk Ocakları Genel Merkezi art arda iki açıklama yaptı. 

Türk Ocakları’nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaların ilkinde “27 Haziran 2022 tarihinde, İstanbul Şubemizin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlediği bir sempozyum, Türk Ocaklarının partiler üstü konumunu kesinlikle etkileyemez” ifadeleri kullanıldı. Açıklamada “Devlete ‘seri katil’ diyenlerin Türk Ocakları toplantılarında boy göstermesi kabul edilemez” denildi: “Türk Ocakları Genel Merkezi olarak şube başkan ve yöneticilerimizden, bu süreçte yanlış anlamalara yol açabilecek veya iyi niyetli olmayan kişi ve çevrelerin çarpıtmalarına zemin oluşturacak söylem ve eylemlerden kaçınmalarını bir kez daha ihtar ediyoruz.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.