enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C

Vali Orhan Tavlı, Samsun basınıyla buluştu: “Hukukun üstünlüğüne inanırım, yargı kararları hepimizi bağlar”

Vali Orhan Tavlı, Samsun basınıyla buluştu: “Hukukun üstünlüğüne inanırım, yargı kararları hepimizi bağlar”
Samsun Reklam Ajansı
23 Ağustos 2023 13:03 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2023 13:11
A+
A-

Samsun Valisi Orhan Tavlı, basınla tanışma kahvaltısında Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mahkeme kararlarına rağmen devam ettiği projelerle ilgili soruya, “Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hizmetlerini yerinde gözlemledim. Samsun’umuza yakışır projeleri hayata geçiriyor. Her zaman hukukun üstünlüğüne inanırım. Yargı kararları hepimizi bağlar. Güzel hizmetler yapılırken STK’ların, basının, vatandaşların görüşleri çok değerlidir” yanıtını verdi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı şehirdeki basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında buluştu. Batıpark’ta bir restoranda düzenlenen kahvaltıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

Sohbet havasında geçen kahvaltının ardından konuşan Vali Tavlı şunları söyledi:

“Samsun’a atanmam vesilesiyle sayın Cumhurbaşkanımız, sayın İçişleri Bakanımız ve sayın bakanlarımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Kuzeyin yıldızı Samsun’umuzda siz kıymetli basın mensuplarımızla beraber vatandaşlarımıza hizmet etme fırsatı doğdu. Samsun üreten bir şehir. Karadeniz’in merkezi, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı, 100. yılda geleceğe emin adımlarla yürüyen bir şehir. Samsun’da ilk müşahede ettiğim konu, alt ve üst yapısıyla güçlü bir şehir var. Ticaretten turizme, tarımdan sanayiye tüm ilçelerimizle üreten bir şehirdeyiz. Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla istişareye önem vererek kültür turizminden, sağlık turizmine neler yapabileceğimizi, şehrimizin markasını nasıl daha ileriye taşıyabileceğimizi değerlendireceğiz. Samsun’umuzda güçlü bir ticaret, tarım, turizm altyapısı yanı sıra OSB’leri ile ilgili önemli çalışmalar yapılmış. Hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.

Her anlamda gelişmiş bir Samsun ile karşı karşıyayız. Ayvacık Kaymakamlığı yaptığım yıllardan sonra, yeniden görev yapmak için Samsun gönlümden geçmişti. Samsun, Karadeniz’de merkezi bir şehir. İnsan kaynağı güçlü. Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri olan Samsun’da görev yapmak benim için onur ve gurur vesilesi. Mesleki tecrübemi Samsunluların hizmetine sunmak için buradayım. Samsun, Karadeniz bölgesi, 81 ilimiz ve dünyaya hizmet eden bir şehir. Samsun’u Anadolu’nun ve dünyanın buluşma noktası haline getirmek için mücadele edeceğiz.

STK’LARIN, BASININ GÖRÜŞLERİ ÇOK DEĞERLİDİR

Vali Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yargı kararlarına rağmen devam ettiği projeler hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:

“Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hizmetlerini yerinde gözlemledim. Samsun’umuza yakışır projeleri hayata geçiriyor. Her zaman hukukun üstünlüğüne inanırım. Yargı kararları hepimizi bağlar. Güzel hizmetler yapılırken STK’ların, basının, vatandaşların görüşleri çok değerlidir

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.