enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Veteriner Ambulans

Veteriner Ambulans
Samsun Reklam Ajansı
2 Aralık 2021 12:29
A+
A-

Değerli okuyucularım, konu başlığımla ilgili çok can alıcı birkaç olay yaşadım.

Geçen iki defa acil doğum için Samsun Atakum Meyvalı ve Çatalçam mahallelerimize çağrıldım. İki olaya da giderken 4 defa kırmızı ışığa yakalandım. Trafik sıkıştı.

Hayvan sahibi haklı olarak telaşla 5 defa yolda beni aradı. İki olayda da son dakikada 2 buzağımızı ve ineğimizi ölümden kurtardık. Hatta bir ineğimiz ikiz doğum yaptı.

Sonuç olarak Veteriner Hekimler olarak CAN kurtarmaya gidiyoruz. O can’a daha kısa sürede ulaşmak için trafikte geçiş üstünlüğümüzün olması gerekir diye düşünüyorum.

Bu konuda da meslek odalarımızı ,sivil toplum kuruluşlarını ,siyasi partileri , hayvan hakları savunucularını TBMM‘ini göreve çağırıyorum.

Acil durumdaki hayvanlarımıza daha çabuk ulaşabilmemiz için yasalaşması gereken önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Toplumun bütün kesimlerini de duyarlı olmaya davet ediyorum.

Ha bu arada olay tarihini gösteren bir radar cezası da geldi. (1006 TL ) O da işin cabası….

Tabi biz Veteriner Hekimler her türlü zor şartlara rağmen işimizi severek yapmaya devam ediyoruz…

Aşk ile…

Tuncer ONUR

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.