enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C

Veysel Bilen’den transfer açıklaması

Veysel Bilen’den transfer açıklaması
Samsun Reklam Ajansı
24 Ocak 2024 19:11 | Son Güncellenme: 24 Ocak 2024 19:14
A+
A-

Samsunspor Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, takımda eksik noktalarda hocanın verdiği rapor doğrultusunda, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın kurduğu ekip tarafından İstanbul’da yoğun bir mesai harcandığını söyledi.

Samsunspor ile Sürat Kargo arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza töreninde Samsunspor’un transfer gündemi hakkında açıklama yapan Başkan Vekili Veysel Bilen,

Biz öncelikle söylediğimiz, başkanımızın da söylediği gibi mevcut ekibimizdeki arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz.

Onlarla başladığımız bu mücadeleden yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Eksik noktaları da hocamızın verdiği rapor doğrultusunda başkanımızın kurduğu ekiple İstanbul’da yoğun bir mesai harcanıyor. 9 Şubat’a kadar vaktimiz var. Onun için biraz sabırlı olmak lazım” dedi.

“SAMSUNSPOR’A KABİLİYETLERİNİZ ILE GELİRSİNİZ KARAKTERİNİZLE KALIRSINIZ”

Mickael Tırpan’ın takımdan ayrılmasıyla ilgili de Veysel Bilen,

1 ay önce ailevi nedenlerle başka yerde oynamak istediğini ifade etti. Bizim hep söylediğimiz bir şey var. Samsunspor’a kabiliyetleriniz ile gelirsiniz, karakterinizle kalırsınız. Bu karakter ise mücadeledir, doğruluktur, çalışmaktır ve formaya sadakattir.

Bizi istemeyen kim olursa olsun, biz de onunla yolumuzu ayırırız. O konuda futbolcu tercihimiz olmaz. Yine de Tırpan’ın bize vermiş olduğu efor ve katkı için teşekkür ederiz. Samsunspor çok büyük bir camiadır. 1 ya da 2 oyuncuya bağlı kalacak kadar küçük bir camia değiliz” diye konuştu.

Veysel Bilen’in konuşmasının akabinde Sürat Kargo ile Samsunspor arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.