enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
28°C

Yahya Çınkıl: “İlkadım için yeni sayfa açma vakti”

Yahya Çınkıl: “İlkadım için yeni sayfa açma vakti”
Samsun Reklam Ajansı
22 Kasım 2023 11:49 | Son Güncellenme: 23 Kasım 2023 15:50
A+
A-

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, görevinden istifa edip AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden istifa edip AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yahya Çınkıl, Saathane Meydanı’nda açık hava mitingi düzenledi.

Çınkıl yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Malumunuz üzere, İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü, İlkadım İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlkadım Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğü, İlkadım Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yanı sıra, İlkadım ve Canik Belediyelerinde Başkan Yardımcılığı yaparak şehrimize 20 yıla yakın süredir hizmet ediyoruz. Ve yine, en son Sinop’ta, İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevimizi sizleri mahcup etmeyecek şekilde gerçekleştirdik.

Görevimizi icra ederken, adeta bir il belediye başkanı gibi hareket ederek, eğitimden sağlığa birçok alanda milletimizin umudu olacak çalışmaları gerçekleştirdik. Bu vesileyle binlerce insanımızın gönlüne dokunduk. Toplumun her kesiminden dostları bugün aramızda görmekteyiz. Bu tablo İlkadım ilçemizin fotoğrafıdır.

Ortak akla ve istişareye dayalı yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. Tüm STK’ları devreye sokarak Kamu kurumlarımızla birlikte çalışacağız. Milletimize efendi ve yönetici değil hizmetkâr olacağız.

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan siyaset anlayışıyla, hangi görüşe sahip olursa olsun her insanın gönlüne girmek için gayret edeceğiz. İlkadım’ı ihya ve inşa için, İlkadım’ı Türkiye Yüzyılına yaraşır bir vizyonla yönetmek için, İlkadım’ı her alanda marka ilçe haline getirmek için, her insanın sahiplendiği bir belediyecilik anlayışını hakim kılmak için aday adaylığımı açıklıyorum. Allah bizi utandırmasın, Allah sözümüzü tesirli, ayaklarımızı sabit kılsın.

AK Parti bir erdemliler hareketidir. Kendisini değil ülkesini düşünenlerin partisidir. Biz davamıza sadakatle hizmet etmeye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan gitmeye kararlılıkla devam edeceğiz. Onun çizdiği kutlu yol haritası, bizim için yeterli bir pusuladır. Artık vakit tamamdır. Şimdi İlkadım için tazelenme ve yenilenme vaktidir. Şimdi, İlkadım için yeni bir sayfa açma vaktidir. Biz hazırız. Allah niyetimizi halis, ayaklarımızı sabit kılsın”

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.