enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
27°C
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Çok Bulutlu
28°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C

Yılın en popüler oyuncuları

Yılın en popüler oyuncuları
Samsun Reklam Ajansı
6 Aralık 2023 18:04
A+
A-

Sinema veri tabanı IMDB, 2023 yılının oyunculuk performansları ve yer aldıkları projelerle adından söz ettiren en popüler oyuncularını açıkladı.

Sinema veri tabanı IMDB, 2023 yılının oyunculuk performansları ve yer aldıkları projelerle adından söz ettiren en popüler oyuncularını açıkladı. İşte oyunculuk performansları ve yer aldıkları projelerle adından söz ettiren yıldız isimler…

THE LAST OF US DİZİSİNDEN İKİ İSİM LİSTEDE

Cillian Murphy

10-Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanan Oppenheimer filminde başrol oynayan Cillian Murphy, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı.

9-Carla Gugino, “Usher Evi’nin Çöküşü” (The Fall of the House of Usher) dizisindeki “Verna” rolüyle bu yıl bu listede yer alıyor.

8-“The Mandalorian” adlı dizide “Bo-Katan” rolüne hayat veren Katee Sackhoff, ilk kez IMDB’nin en iyi yıldızlar listesinde yer alıyor.

7-“Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma Part 1” ve “Silo” adlı dizide rol alan Rebecca Ferguson, performansı ile büyük beğeni topladı.

Ana de Armas

6-2023’e damga vuran Barbie’nin başrolü Margot Robbie, bu yılın en çok konuşulan isimlerinden…

5-Bella Ramsey, “The Last of Us” dizisinde canlandırdığı “Ellie” karakteriyle hayranların gözdesi oldu.

4-“Wednesday” dizisi ile bu yıl çok konuşulan Jenna Ortega, “Çığlık 6″daki performansıyla da gündem oldu.

3-Marilyn Monroe biyografisi “Blonde” ile adından söz ettiren Ana de Armas, “Ghosted” filmiyle de dikkatleri üzerine çekti.

2-Mary Elizabeth Winstead, Star Wars’ın spin-off dizisi Ahsoka’daki performansı ile büyük beğeni topladı.

1-“The Last of Us” dizisinde “Joel” karakterine hayat veren Pedro Pascal, performansıyla dikkat çekerken, “Mandalorian” dizisindeki performansıyla da beğeni toplayarak IMDb’nin 2023’teki en popüler yıldızlar listesinin zirvesinde yer aldı.

Pedro Pascal
Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.