enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0761
EURO
38,0728
ALTIN
2.834,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
25°C
Samsun
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Yağmurlu
25°C

GSM firmaları Meclis gündeminde

GSM firmaları Meclis gündeminde
Samsun Reklam Ajansı
19 Eylül 2024 13:25
A+
A-

Uyguladıkları fahiş fiyatlar nedeniyle gündemden düşmeyen GSM operatörleri, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk tarafından Meclis gündemine taşındı.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, GSM operatörlerinin fahiş fiyat tariflerini Meclis gündemine taşıdı. Öztürk, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ”Ekonomik krizin faturası halka kesilirken, vatandaş en temel ihtiyaçlarından vazgeçmek zorunda kalıyor. 2024 yılında iletişim de herkes için en temel ihtiyaçlardan biri” ifadelerini kullandı. 

GSM operatörlerinin fahiş fiyat tarifleri gündeme gelmişti. Türk telekom CEO’su Ümit Önal’ın ise ”Tarifeler sudan ucuz” açıklaması tepkilere neden olmuştu.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve 19 milletvekili GSM Operatörlerinin fiyat tarifelerinin araştırılması için Meclis’e araştırma önergesi verdi. Milletvekilleri; tarifelerin neye göre belirlendiğinin, tarifelere haksız fiyat uygulanıp uygulanmadığının ve fahiş fiyatların vatandaş üzerinde etkilerinin araştırılması için bir komisyon kurulmasını talep etti.

Önergenin ilk imzacısı olan CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz! Ekonomik krizin faturası halka kesilirken, vatandaş en temel ihtiyaçlarından vazgeçmek zorunda kalıyor. 2024 yılında iletişim de herkes için en temel ihtiyaçlardan biri. Ancak GSM operatörlerinin kestiği fahiş faturalar, vatandaşı artık isyan etme noktasına getirdi. Operatör soygununa karşı TBMM Başkanlığı’na Araştırma Önergemizi sunduk. Halkımız neyden dertliyse biz de ondan dertliyiz. Kimse kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin, biz buradayız!” ifadelerini kullandı.

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.