enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0801
EURO
38,0567
ALTIN
2.834,49
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
23°C
Samsun
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

Nişantaşı’nda kedilerin kaplarına zehirli mamalar bırakılmış!

Nişantaşı’nda kedilerin kaplarına zehirli mamalar bırakılmış!
Samsun Reklam Ajansı
5 Aralık 2022 12:41
A+
A-

Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul Nişantaşı’nda sokak kedilerinin kaplarına zehirli mamalar bırakıldığını söyledi.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, İstanbul Nişantaşı’nda sokak kedilerinin kaplarına zehirli mamalar bırakıldığını yazdı. Altaylı, onlarca kedinin zehirli mamalar yüzünden hayatını kaybettiğini, bazı köpeklerin de rahatsızlandığını belirtti.

“Hafta sonu İstanbul Nişantaşı’nda büyük bir felaket, akılalmaz bir rezalet yaşandı” diyen Altaylı, semtin sembollerinden birinin de sokak kedileri olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:

“Hafta sonunda… Birisi ya da birileri. Kimliği ne yazık ki meçhul şerefsiz ya da şerefsizler… Nişantaşı kedilerinin mama kaplarına ‘zehirli mamalar’ bırakmışlar. Kimseye zararı dokunmayan, dünya güzeli kedilerin mama kaplarına. Onlarca kedi hayatını kaybetmiş. Yolda gezdirilirken bu mamalardan atıştıran pek çok ev köpeği de hastalanmış, günlerdir komada yatıyorlar. Bazıları ne yazık ki uyutulacak. Böyle bir insafsızlığı kim nasıl, niye yapar! Böylesi birini bir ana niye doğurur! Bunların dünyaya geliş biçime doğum demek doğru mudur!” 

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.