enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
26°C
Samsun
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
25°C

Turgay Ulusoy: “Canik’te iş ve aş üreteceğiz”

Turgay Ulusoy: “Canik’te iş ve aş üreteceğiz”
Samsun Reklam Ajansı
9 Mart 2024 12:50
A+
A-

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla Canikli kadınlarla bir araya geldi.

İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal tesislerinde düzenlenen programda konuşan Ulusoy sözlerine bütün kadınların eşitlik ve özgürlük içerisinde bir sürmelerine dileyerek ve kadınların hak ettikleri değeri görmesi ve toplumsal hayatta daha fazla söz sahibi olmalarını dileyerek başladı.

SOSYAL VE EKONOMİK HAYATI İYİLEŞTİRECEĞİZ

Canik’te kadınların sosyal ve ekonomik hayatlarını iyileştirmek için çeşitli projeler hayata geçireceklerini de dile getiren Ulusoy, “Canik’te kadınlarımızın maddi imkânsızlık ve zorluklar sebebiyle karşılaştıkları zorlukları aşabilmek için elimizden geleni yapacağız. Canik’te kuracağımız Tekstil Kent Tesisleriyle ilk etapta 500 kişilik bir istihdam sağlayacağız. Kademe kademe artarak devam edecek olan istihdam imkânı ile Canik’te iş ve aş üretmeye devam edeceğiz. Yine Canikli hanımlarımızın ihtiyacı olan kreş ve gündüz bakımevleriyle önemli bir eksikliği de gidermiş olacağız” diye konuştu. 

İYİ Parti Canik Belediye Başkan Adayı Turgay Ulusoy program sonunda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla annesine, eşine ve İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram’a çiçek takdim ederek salondaki kadınların tek tek kadınlar günü kutladı.   

Atakum Nakliyat
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.